Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 3°C Még több cikk.

Tüzelőtámogatások Vásárhelyen

Az év utolsó három hónapjában 1623 család kap téli tüzelőtámogatást fa és szén vásárlására, illetve 1600 távfűtéses lakásban élő család számára nyújt további segítséget a vásárhelyi önkormányzat.
Az év utolsó három hónapjában 1623 család kap téli tüzelőtámogatást fa és szén vásárlására, illetve 1600 távfűtéses lakásban élő család számára nyújt további segítséget a vásárhelyi önkormányzat. Ez utóbbi támogatás mértéke függ a lakás méretétől, illetve az ott élők egy főre jutó jövedelmétől.

Kiss Andrásné, a polgármesteri hivatal népjóléti irodájának vezetője lapunknak elmondta: akiknél az egy főre eső jövedelmük nem haladja meg a 38 ezer 800 forintot, azok normatív támogatásban részesülnek. A többiek méltányossági lakásfenntartási támogatást kaphatnak, amelyekről már bizottság dönt.

Az irodavezető hangsúlyozta: minden rászoruló számára biztosítják a tüzelőtámogatást, azaz nem marad senki sem fűtőanyag vagy fűtés nélkül. Az idén is osztanak ingyen tűzifát a 67 évnél idősebb rászorulók számára. Az erről szóló értesítést az érintettek napokon belül megkapják az önkormányzattól. Az ennél fiatalabbak pedig a műszaki iroda szervezésében az idén is részt vehetnek a Kása-erdei ingyenes fagyűjtésben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Befürödtek a fürdőúttal

Hiába álltak ki hajnali fél 5-kor a vásárhelyi Hódi Pál utcára Mucsiék, és még néhány család: nem… Tovább olvasom