Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 29°C Még több cikk.

Tűzifa - jutányos áron

Mindszent - A kisváros rászoruló családjai még karácsony előtt jutányos áron juthatnak tűzifához a mindszenti erdészet területéről, 50 köbméterig.
Zsótér Károly mindszenti polgármester és Vízhányó László, a Dalerd Zrt. erdészeti igazgatója tegnap megállapodott abban, hogy a kisváros rászoruló családjai még karácsony előtt jutányos áron juthatnak tűzifához a mindszenti erdészet területéről, 50 köbméterig. Megegyeztek abban is, hogy a közmunkában résztvevők összegyűjthetik a kitermelés utáni nyesedéket, ágakat tüzelőnek, amiért jelképes összeget kell fizetniük. Utóbbi akció függ az időjárástól, és értelemszerűen a kitermelési munkáktól.

Olvasóink írták

 • 8. gulliver 2010. december 06. 18:22
  „Van P mester! Ő ígérte ,és majd lemegy az erdőbe,csak előtte írja meg mikor szándékozik, mert megajándékoznám egy kis fúrésszel,csak igyekezzen mert lehet hogy ladikot is be kell vetni,az pedig lehet hogy felborul.Akkor pedig Be fürdik.”
 • 7. Falcao 2010. december 06. 18:02
  „Nincsenek is közmunkások.Akik vannak azok meg nem elegen.
  Most eresztettek szélnek sokat, lejárt a szerződésük.”
 • 6. gulliver 2010. december 05. 18:55
  „Nem szoktam mellé beszélni! Az a baj ebbe a kis szülőfalumba ,hogy sokan azt várják hogy más kaparja ki nekik a gesztenyét.Tisztelet a kivételnek.!Mindjárt avval kezdődik : Mit akar Ez????!!!Úgyse lesz az.....Pedig dehogy nem!Ahogy otthon elhatározza valaki,hogy most ez lesz, akkor az lesz.”
 • 5. almaszósz 2010. december 04. 21:03
  „zoltanszabo - Megint nagy igazságot írtál! :-)”
 • 4. gulliver 2010. december 04. 14:27
  „Az a baj hogy se a polgármester se más hivatalos személy fittyet hány jó néhány kérdésre! Nem ír, nem beszél a média olyan kis nyugdíjasról,vagy netán munkanélküliről akiknek levonatták nyugdíját , fizetését ,netán a munkanélküli segélyét , a jómódú család sarja a víziközmű" tartozását"Holott nem írta alá anno DE csak azért, mert tudta hogy Ő azt már nem bírná fizetni!Valahol talán itt kellene kezdeni,és nem az üres zsebekben bele-bele nyukálni!”
 • 3. zoltanszabo 2010. december 04. 13:37
  „Nagyo jó ötlet.Mi az a kedvezmény? 50 m3 mennyi ideig elég . Ne csak karácsony elött adjanak, ha nem egész télen! Nagyon hideget jósolnak az idénre!!
  Ott az ártérben a rengeteg kidől fa, adják oda a szegény családoknak---
  -NE MILLIÓKÉRT VITESSÉK EL A MÁS SZEMETJÉT -- - aki behozta milliókat kaszált és jót röhög a markába---nekik nem kell akciós fát venni --ök elmennek 3 hónapra Thailföldre telelni.”
 • 2. royal 2010. december 04. 07:25
  „én ismerek olyan rászoruló,családot,ahol csak egy gyermek van,mozgáskorlátozott,s sajnos,s ök kiesnek mindenből,mert az egy före jutot nézik,és látok olyan családokat ahol 4-5 vagy még több gyermek van,s százezreket vesznek fel ilyen olyan segély formába,mert anya apa munkanélküli,s szemmel láthatóan nem a gyermekekre költik,van olyan akinek a kicsijükön se kessztyü se cipö,tél van,ez egy helyes lépés,hogy fát adnak segélybe,csak nekem is kinálták eladásra,legközelebb kessztűty meg cipöt kapjanak,elég volna csak a polgármesternek kimenni egy kicsit a park elé s látná mi a helyzet,kesztyű ügyben a piciknél!”
 • 1. gulliver 2010. december 03. 20:23
  „Nem tán ezzel is a semmit tevő cigányokra gondoltak? Mert a SZt Kovács és Botos Lőrincz utca sarkán már minden fát kivágtak, de a galyak az út mentén landolnak már 3 hete!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szilágyi László megmenti a Gregus régi tablóit

Éveken keresztül egy iskolai garázsban őrizték a vásárhelyi Gregus-szakközépiskola régi osztálytablóit. Tovább olvasom