Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

Tűzifát adnak Vásárhelyen

Családonként öt mázsa tűzifához juthatnak a rászoruló, főként idős emberek Vásárhelyen, hangzott el tegnap a városházán tartott sajtótájékoztatón.
Családonként öt mázsa tűzifához juthatnak a rászoruló, főként idős emberek Vásárhelyen, hangzott el tegnap a városházán tartott sajtótájékoztatón. Mint azt Csorba Mihály alpolgármester elmondta, sikerült megállapodást kötni a Dél-Alföldi Erdészeti Társasággal, amely felajánlotta a tiszai ártérből kitermelt fa egy részét. A tüzelőnek való a HVSZ Rt. telephelyére kerül, s várhatóan október 3-ától lehet onnan elszállítani. A fát a népjóléti iroda által készített igazolás ellenében lehet majd elvinni.

Ez egy plusztámogatás, hangsúlyozta Kiss Andrásné, a népjóléti iroda vezetője. Hozzátette: e hónap közepétől várják a lakásfenntartási támogatásra vonatkozó kérelmeket, s a jövő héttől értesítik azokat a rászorulókat, akik jogosultak lesznek az 5 mázsa fára. Elsősorban az idősek juthatnak majd a tüzelőnek valóhoz, miután a fiatalabbak az idén is lehetőséget kapnak a Kása erdőben, hogy a főkertész által kijelölt fákat begyűjtsék.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gödörbe rejtették Ferencet

Most már bizonyos: a gyilkos valóban elásta a mindszenti Szabó Ferenc holttestét a férfi házának… Tovább olvasom