Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Új helyre költözött a vásárhelyi kórház gyógyszertára

Hódmezővásárhely - Új helyre költözött az intézményen belül az Erzsébet-kórház gyógyszertára, mely így már a Zrínyi utca felől is megközelíthető, elérhető a betegek számára.
Az Erzsébet-kórház gyógyszertára – a megváltozott jogszabály értelmében – idén január 1-jétől lett nyílt forgalmú, vagyis minden vásárhelyi számára elérhető. Az új helyre költözött, ott hétfőtől működő, a bejárat mellett a földszinten kialakított, megújult, megszépült patika nemcsak az udvarról, a Zrínyi utca felől is megközelíthető – tudtuk meg Lázár János polgármestertől és Kallai Árpád főigazgatótól a tegnapi sajtótájékoztatón. Emellett továbbra is ellátja a kórház betegeit a szükséges készítményekkel.

– Aki ebben a patikában vásárol, az az Erzsébet-kórház talpon maradását segíti – hangsúlyozta Lázár János.

Megszépülve, új helyen várja az embereket az Erzsébet-kórház gyógyszertára.
Fotó: Tésik Attila

A hétfőtől péntekig reggel 8-tól délután 4 óráig nyitva tartó patika megújulása, új helyre költözése több mint hárommillió forintba került, és szakmailag egyenértékű lett a város más gyógyszertáraival.

– Még csak pár napja dolgozunk új helyen és környezetben – mondta az intézmény vezető gyógyszerésze, Földváryné Pallós Zsuzsanna. – De arról már beszámolhatok, hogy a forgalmunk nem csökkent. Ezzel nem elégszünk meg, szeretnénk, ha minél többen választanának bennünket, ismerkednének meg szolgáltatásainkkal, igaz, egyre nagyobb a verseny, a konkurencia ezen a területen a városban. Igyekszünk megfelelni minden elvárásnak, azért dolgozunk, hogy segíthessünk a hozzánk forduló betegeknek – mondta a szakember.

Vásárhelyi gyógyszertárak

Vásárhelyen egyre nagyobb a konkurenciaharc a gyógyszertárak között, a közeljövőben már tizenöt lesz a városban. Az Erzsébet-kórház gyógyszertárán kívül a Kertvárosban található az Árpád fejedelem, az Andrássy utcában a Dominó és a Pingvin, a Nyizsnyay utcában a Zrínyi, a Szegfű utcában a Központi, a Tornyai utcában a Susán, a Károlyin az Aranykígyó, a Nádor utcában a Szent István, az Agyagoson a Tabán, a Jókai utcán a Jókai, a Family Centerben a Máriatövis patika, és a Bajcsy-Zsilinszky utcában is működik egy. Nyitás előtt áll a Tescóban az Ibolya, valamint az új egészségcentrumban is kialakítanak egyet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerámiaszimpózium Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhely - Kiállítás nyílt a tizedik vásárhelyi kerámiaszimpózium anyagából a hódmezővásárhelyi Alföldi Galériában. Tovább olvasom