Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Újabb ingyentelkek Vásárhelyen

Újabb nyolc közművesített ingyentelket adtak át tegnap Hódmezővásárhelyen. Az 500 és 600 négyzetméter közötti, egyenként körülbelül 3,5 millió forint értékű telkeket a Serház téren, a volt állatvásártér helyén alakították ki.
Újabb nyolc közművesített ingyentelket adtak át tegnap Hódmezővásárhelyen. Az 500 és 600 négyzetméter közötti, egyenként körülbelül 3,5 millió forint értékű telkeket a Serház téren, a volt állatvásártér helyén alakították ki. Az építési telkeket Almási István alpolgármester adta át a pályázaton nyert családoknak, akiknek 2 éven belül házat kell rá építeniük. A közgyűlés eddig összesen 88 telek ingyenes hasznosításáról hozott döntést, így nyújtva segítséget azoknak a fiatal családoknak, akik jövőjüket a városban képzelik el. A telkek szomszédságában később játszóteret és zöld területet is szeretne létesíteni a város.

A friss telektulajdonos Mezei Mónikától és párjától megtudtuk, hogy régi álmuk egy kertes ház, már alig várják, hogy felépüljön és beköltözhessenek. Az önkormányzat által meghirdetett ingyentelek-akciót óriási segítségnek tartják, főleg a mai nehéz viszonyok között. A város folytatja az ingyentelek-akciót, amely egyre népszerűbb.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Villamos erőművet avattak Hódmezővásárhelyen

Száz százalékban a kommunális szemétből fejleszt áramot a tegnap hivatalosan is átadott vásárhelyi… Tovább olvasom