Délmagyar logó

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -8°C | 4°C Még több cikk.

Újra kerékpárjukra ülhettek

Hódmezővásárhely - Néhány nap alatt 5 lopott kerékpárt találtak meg a rendőrök Hódmezővásárhelyen.
Két lopott kerékpárt foglaltak le november 21-én a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói. A rendőrség sajtófelhívásban kérte a sértettek jelentkezését, ugyanis nem tettek feljelentést. A tulajdonosok jelentkeztek, így visszakapták járművüket. A nyomozók november 27-én előállítottak egy 43 éves hódmezővásárhelyi férfit, R. Sándort, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő lopta el a bicikliket a buszpályaudvarról és a vasútállomásról.

November 29-én további három kerékpárt foglaltak le a vásárhelyi rendőrök B. Lászlótól. A 26 éves férfi vallomása szerint azért lopta el az egyik kétkerekűt, mert nagyon tetszett neki, de nem volt rá pénze. A BMX már visszakerült tulajdonosához, a másik két kerékpár gazdája azonban nem ismert.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya várja a képeken látható kerékpárok tulajdonosainak jelentkezését. Kérik, hogy a sértettek a feljelentés megtétele és a kerékpárok átvétele érdekében hivatali munkaidőben személyesen jelenjenek meg a kapitányság épületében (Hódmezővásárhely, Lázár utca 6-8.).

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A két férfi ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vádemelési javaslat a díler ellen

Egy kertvárosi társasház első emeleti szobájában termesztett kábítószert egy 26 éves vásárhelyi férfi. A lakásból kiáramló szag buktatta le. Tovább olvasom