Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Úszó diákolimpia Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - A hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában rendezték meg a Csongrád Megyei Úszó Diákolimpiát. A hétfői versenyek legjobbjai képviselik majd Csongrád megyét a márciusi országos döntőn.
Közel két tucat megyei általános és középiskola képviseltette magát a versenyen.

Úszó diákolimpia Vásárhelyen - GALÉRIA

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook oldala, nem csak vásárhelyieknek.

 
 
A diákok 6 korcsoportban indultak egyéniben 50 és 100 méteres távokon, illetve gyorsváltóban 4x50 méteren. A versenybírák, sportolói múltjuk alapján két csoportba sorolták a versenyzőket. Az "A" kategóriába a igazolt úszók, a "B" kategóriába az amatőrök, a más vizes sportokat űzők, valamint a 2010 óta hivatalos keretek közt nem versenyző, ex-úszók kerültek.

A vásárhelyiek mindkét kategóriában jól szerepeltek. A Hód Úszó SE jelenlegi és egykori úszói közül Szentkereszty Cecília, Huszár Emese és Topal Leila is 2 aranyérmet szerezett, de több ezüst és bronz érem is jutott a vásárhelyieknek. A legjobbak a budapesti Országos Úszó Diákolimpián is megmérettethetik magukat. A döntőket március 1-3. között rendezik majd.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Katonai ünnepség és főpróba Hódmezővásárhelyen

Főpróbát tartottak kedden 9 órától 12 óráig a szerdai kibocsátó és visszafogadó ünnepséghez a katonák a Kossuth téren. Tovább olvasom