Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 12°C | 17°C Még több cikk.

Utazást hozott Valentin

Lapunk Valentin-napi utazási játékán a vásárhelyi Paplukács Zita nyert, így ő és párja tölthet el hat napot az ausztriai Lackenhofban.
Paplukács Zitának kiadónk igazgatója, Pap Klára (balról) gratulált a nyereményhez. Fotó: Frank Yvette
A vásárhelyi Paplukács Zita szívesen vesz részt különféle játékokban. Fortuna eddig elpártolt tőle, mert komolyabb nyeremény nem ütötte a markát. Most azonban mellé állt a szerencse, s lapunk jóvoltából utazhat.
– Édesapám már a Délvilág jogelődjének is előfizetője volt, így több mint ötven esztendeje olvassa a családom a lapot. Szüleim nem is tudták, hogy beküldtem a Valentin-napi utazási szelvényt – árulta el Zita.

Mivel párját Bálintnak hívják, így nem csupán Valentin-, hanem névnapra is sikerült meglepnie. Ugyanis a beküldött 2500 helyesen kitöltött szelvény közül Zitáét húzták ki, így ő és párja tölthet el hat napot az ausztriai Lackenhofban.

A szerencsés nyertes elárulta, hogy pár éve már jártak azon a környéken, de szívesen mennek vissza, mert nagyon tetszett nekik. Mivel egyikük sem tud síelni, ezért március végén vagy április elején utaznak. A sípályák helyett inkább az erdőket, mezőket járják be, mert szeretnek kirándulni. Ezenkívül a környék kisebb-nagyobb településeit, valamint nevezetességeit is felkeresik.

A Gold Sun Travel szegedi irodájában már tájékozódtak is arról, mit érdemes felkeresni Lackenhofban, valamint a környékén.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdték a Family Center építését

Két év után megkezdődött a vásárhelyi Family Center építése az egykori ifjúsági park területén. A… Tovább olvasom