Délmagyar logó

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -4°C | 1°C

Vadai Ágnes Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Lázár János Vásárhely polgármestere, országgyűlési képviselő és Vadai Ágnes, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára tegnap sajtótájékoztatón jelentette be: megállapodás született a helyőrségi klubról.
Lázár János Vásárhely polgármestere, országgyűlési képviselő és Vadai Ágnes, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára tegnap sajtótájékoztatón jelentette be: megállapodás született a helyőrségi klubról. A minisztériumtól a város az épületet díjmentesen megkapja, cserébe a honvédség rendezvényeinek másutt, a PMK-ban és a Fekete Sasban biztosít helyet. Az ingatlant pályázati pénzből kívánja felújítani az önkormányzat, a hasznosítás módjáról a közgyűlés dönt.

Az államtitkár meglátogatta a helyi MSZP-frakciót is, és kezdeményezte, a jobb és a baloldal rendezze viszonyát, tisztázza félreértéseit. Lázár és Vadai abban is egyetértett, hogy a város és a honvédség, a laktanya között még jobb, szorosabb legyen a kapcsolat. Az államtitkár megígérte, mindent elkövet, megtesz azért, hogy javuljanak a Vásárhelyen szolgálatot teljesítők élet- és munkakörülményei. Vadai Ágnes meglátogatta az 5. Bocskai István Lövészdandárt, a laktanyában parancsnoki értekezleten vett részt, valamint találkozott a katonákkal, különös tekintettel a női állományra. A nap folyamán, délután Szentesre is ellátogatott.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betonjátszótér vásárhelyi a Borz utcában

Hódmezővásárhely - Az ártéren lévő csatornát bélelnék ki azokkal az óriási betonelemekkel, melyek… Tovább olvasom