Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Vádemelés a mártélyi fegyveres rabló ellen

Befejezte a nyomozást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a március 25-én Mártélyon történt fegyveres rablás ügyében.
Megírtuk: március 25-én 12 óra 55 perckor egy férfi arcát eltakarva bement a mártélyi Fő utcán lévő takarékszövetkezetbe, ahol egy fegyverutánzattal a napi bevételt követelte. Miután megkapta a pénzt, kiszaladt az utcára, ahol két mártélyi lakos elfogta és visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig. A rablás során senki sem sérült meg. A két férfi fellépésének köszönhetően a rablással okozott kár megtérült.

Helyiek tartották vissza azt a férfit, aki az arcát eltakarva rabolta ki a mártélyi takarékszövetkezetet.
Helyiek tartották vissza azt a férfit, aki az arcát eltakarva rabolta ki a mártélyi takarékszövetkezetet.

A két állampolgárt kiemelkedően bátor helytállásuk és önzetlen segítségnyújtásuk elismeréseként Papp Károly rendőr vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesítette.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt K. Tibor 49 éves szegedi lakos ellen folytatott nyomozást időközben befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Csongrád Megyei Főügyészségnek megküldi.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaszi nagytakarítás Hódmezővásárhelyen

Az előző évekhez hasonlóan idén is végrehajtjuk a városban az úgynevezett tavaszi nagytakarítást, a közterületek, parkok rendbetételét, rekonstrukcióját – mondta Almási István polgármester. Tovább olvasom