Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

Vangel Andi: 156 centis szexi nyuszilány

A 22 esztendős Vangel Andi már számos országban megfordult modellfotózáson. A csinos hódmezővásárhelyi lány idehaza olyan neves magazinokban pózolt már, mint a Playboy vagy a CKM.
Vangel Andi modell karrierje egyre inkább kiteljesedik: fotózták már Franciországban, Görögországban, Olaszországban és Szlovákiában is. A 91'-es születésű vásárhelyi lány már tizenhat éves korában a kamerák előtt állt. Habár Andi az elején feszülten érezte magát, pár kattintás után rájött, hogy az ő helye valójában pontosan ott van: a fényképezőgép előtt. Szerencsés lánynak tartja magát, amiért családja és barátja is mindenben támogatja, még akkor is mellette álltak amikor jelentkezett a Playboy magazin Playmate of the Year 2012-es versenyére.
So sexy...
So sexy...

Andi az újság megjelenésekor kicsit tartott attól, hogy mit fog gondolni a környezete a pikáns képek láttán. Az alacsony termetű, mindössze 42 kilós szépség rengeteg pozitív visszajelzést kapott, de biztos benne, hogy a háta mögött ugyanúgy formáltak róla negatív véleményt is. Habár a versenyt nem ő nyerte, a CKM magazin mégis felfigyelt rá, ugyanis a 2012-es őszi számban ő volt a címlapon. - A CKM címlapot a Playboy versenyének köszönhetem, ez volt hazai viszonylatban a legnagyobb megjelenésem - árulja el Andi.

Andinak a jövőre nézve még nincsenek konkrét tervei, de lakberendezéssel, divattervezéssel vagy akár személyi edzéssel is szívesen foglalkozna. Az testmozgás igen közel áll a szívéhez, rengeteg időt tölt az egyik vásárhelyi edzőteremben. - Az alakomat úgy tudom megőrizni, hogy hétfőtől-péntekig minden egyes reggelt itt kezdek. Kristó Endre által megírt edzéstervvel dolgozom, és van, hogy ő maga is segít nekem – magyarázza.

Andi nagyon szereti az állatokat: szívesen sétáltatja a kutyáját és régebben lovagolt is. Szerelme, Török Dániel magyar wakeboard bajnok, mindenben támogatja, még Olaszországba is elkísérte. Habár a magyar férfimagazinokban megjelent fotói nagy sikert értek el, mégis az itáliai fotózására a legbüszkébb, ahol mindenki nagyon kedves volt vele.

Andi nem egy szégyenlős lány: a magyar Playboy magazinban megjelent képekhez hasonló fotózásokat szívesen vállal: ruha nélküliek, mégsem mutat meg magából mindent, a képek minden esetben ízlésesek. Példaképei között említi a Victoria's Secret modelljét Candice Swanepoelt és Angelina Joliet, akit az emberekért tett munkásságáért tisztel a leginkább.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hazatértek a műveleti tanácsadók

Véget ért a 6 hónapos afgán misszió, amelyben több mint 40 katona vett részt az amerikai Ohiói Nemzeti Gárdával közösen. Tovább olvasom