Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 23°C Még több cikk.

Varga és Tóbiás szerint színjáték folyik

Hódmezővásárhely – Az elmúlt időszak elhibázott társadalompolitikája nem múlt el nyomtalanul vidéken – jelentette ki sajtótájékoztatón Varga Péter, a baloldali összefogás országgyűlési képviselőjelöltje.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Az mondta: a „Fidesz színjátékot játszik", ennek díszlete a vidék, amelyet inkább kifizetőhelyként használ. A boldoguláshoz, a földpályázat megnyeréséhez is narancsszínű párttagkönyv kell. Holott olyan politikát kellene folytatni vidéken, amely befektetéseket eredményez – tette hozzá.

Tóbiás József, az MSZP országgyűlési képviselője többek között arról beszélt, ma rosszabbul élnek az emberek, mint ahogy élhetnének, mélyült a szegénység. A kormány filozófiája szerinte így hangzik: „keveseknek sokat, sokaknak keveset". A baloldaliak viszont olyan kormányt akarnak, amely ellenőrizhető, nem lehet egy hatalom ellenőrizhetetlen – mondta. A vásárhelyi látogatást követően Makón folytatta a programját Varga Péter és Tóbiás József, az Iránytű Pódium vendégei voltak a Koronában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lemondott a baseball-ütővel fenyegetőző Gajdán Bálint

Népművelőként dolgozik tovább március elsejétől Gajdán Bálint, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ eddigi igazgatója. Tovább olvasom