Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 23°C Még több cikk.

Vásárhelyen a szerencse

Tíz darab öt-ötezer forint értékű karácsonyi ajándékcsomagot sorsoltunk ki, melyek közül négy Vásárhelyre került. A szerencse ezúttal Gojdár Jánosnéra, Kis Lászlóra, Németh Katalinra és Vass Sándorra mosolygott.
Németh Katalin, Kis László és Gojdár Jánosné tegnap vásárhelyi szerkesztőségünkben Korom Andrástól vehették át a karácsonyi ajándékcsomagot Fotó: Tésik Attila
Az ajándékcsomagban, melyet három nyertesünknek tegnap délben adtunk át vásárhelyi szerkesztőségünkben, a pezsgő és az édességek mellett lapunk ajándéktárgyai is rejtőztek. Vass Sándor később kapja meg a nyereményét.

A Chevrolet Lacetti főnyereményért indult játék következő fordulóját január 31-én tartjuk, amikor 20 szerencsés olvasónk nyerhet majd egy-egy ötezer forint értékű Mol üzemanyagkártyát.

A február 21-i sorsolás ötven nyertese öt-ötezer forint értékű ajándékcsomagot kap. A Chevrolet Lacetti személyautó a február 25-i húzást követően talál gazdára.

A januári sorsoláson mindazok részt vehetnek, akik decemberre és januárra is előfizettek lapunkra, a február 21-i és a 25-i húzáson a Fortuna azokat részesítheti kegyeiben, akik decemberben, januárban és februárban is előfizetőink közé tartoztak, s összegyűjtöttek három szálljon be ön is! emblémát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sütnek, hogy kirándulhassanak

Nyugdíj-kiegészítésként leginkább takarítást vállalnak a mindszenti idősek. Az egy éve átadott… Tovább olvasom