Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 11°C Még több cikk.

Vásárhelyen nevetni szeretnek az emberek

Hódmezővásárhely - Több mint ezren osztották meg véleményüket a város által indított Kultúra mindenkinek elnevezésű konzultáción Hódmezővásárhelyen.
Almási István polgármester a felmérés eredményeiről számolt be a csütörtöki sajtótájékoztatón. Elmondta, a válaszadók legnagyobb része a szabadtéri fesztiválokat részesíti előnyben. Emellett közkedvelt program még a színház.

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központba havonta egyszer el is látogatnak a helyiek, akik – mint a felmérésből kiderült – leginkább a vígjátékokat kedvelik. Nagy az érdeklődés még a komolyzenei programok iránt, valamint hiányolják a táncos, balettelőadásokat, illetve a tudományos és ismeretterjesztő rendezvényeket. A válaszadók között négy színházi bérletet sorsoltak ki.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Majláth: Hiányzik a munkavédelmi tudatosság

Az országban 3 millió munkáltatót és 4 millió munkavállalót érintenek azok az információk, amelyekről a Nemzetgazdasági Minisztérium az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Roadshow keretében tartott tájékoztatót szerdán a vásárhelyi városházán. Tovább olvasom