Délmagyar logó

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 13°C | 22°C Még több cikk.

Vásárhelyi bemutató az e-önkormányzatról

A vásárhelyi polgármesteri hivatalban tegnap e-önkormányzatos bemutatót tartottak, amelyre Paksról, Salgótarjánból, Várpalotáról, Tamásiból, Békéscsabáról és Sopronból érkeztek önkormányzati vendégek.
A vásárhelyi polgármesteri hivatalban tegnap e-önkormányzatos bemutatót tartottak, amelyre Paksról, Salgótarjánból, Várpalotáról, Tamásiból, Békéscsabáról és Sopronból érkeztek önkormányzati vendégek. Az országban szinte egyedülálló elektronikus ügyintézési rendszer – a beruházás teljes összege 331 millió forint volt, az önrész ebből 16 milliót tett ki, a többit a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium pályázatán nyerték – január 2-án startolt – mondta el Borbás István, a városstratégiai iroda kistérségi és területfejlesztési csoportjának vezetője, projektvezető –, és március 31-étől működik teljes körűen.

Elhangzott: mint általában az újításoknál, új kezdeményezéseknél, a dolgozók egy kicsit idegenkedve, kétkedve fogadták az e-önkormányzatot, de a minden részletre kiterjedő oktatásnak, továbbképzésnek köszönhetően zavartalan volt az átállás. Több mint hatvan ügytípus érhető el a lakosság számára, és az ügymenet is áttekinthetőbb.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Digitális anyagból dolgozik a vásárhelyi közgyűlés

Már évek óta laptopot használnak és CD-n kapják a közgyűlési anyagokat a vásárhelyi képviselők. Míg… Tovább olvasom