Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Vásárhelyi fiatalok vandálkodtak az éjszakában

Kukákat rugdosott és egy közlekedési táblát is kitört egy fiatalember Hódmezővásárhelyen. Gyalogos rendőrök érték tetten.
A hódmezővásárhelyi belvárosban gyalogos szolgálatot teljesítő rendőrök több hangos csattanásra figyeltek fel 2015. május 23-án 1 óra 50 perc körüli időben. Az egyenruhások a hang felé indultak. A Szegfű és a Mária Valéria utcák kereszteződésében két erősen ittas állapotban lévő fiatalembert igazoltattak. A rendőrök észlelték azt is, hogy az ott lévő zsákutcát jelző közlekedési táblát valaki kitörte.

A fiatalok tagadták, hogy közük lenne a bűncselekményhez, ezért a rendőrök megnézték a térfigyelő kamerák felvételeit. Ezeken az látszott, hogy miután a 22 éves G. Norbert távozott az egyik belvárosi szórakozóhelyről, a Szegfű utcán több kukába és hirdetőoszlopba belerúgott, majd kitörte a közlekedési táblát is.

A rendőrök G. Norbertet előállították. Ellene garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte. Tettét azzal magyarázta, hogy ittas volt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Afgán fiatalok várnak sorsukra a gyermekotthonban

Főként afgán gyerekek lakják a vásárhelyi Béla cigány utcában működő gyermekotthont. Két év alatt több száz, a határon illegálisan átlépő afrikai, ázsiai fiatalkorúnak biztosítottak ideiglenes ellátást. Tovább olvasom