Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 18°C Még több cikk.

Vásárlási utalvány iskolásoknak

Négyezer-száznyolcvanhat vásárhelyi általános iskolás kapott a várostól fejenként hatezer forint értékű tanszervásárlási utalványt, melyet tizennégy boltban válthatnak be.
Négyezer-száznyolcvanhat vásárhelyi általános iskolás kapott a várostól fejenként hatezer forint értékű tanszervásárlási utalványt, melyet tizennégy boltban válthatnak be. Az összesen 21 millió 132 ezer forintos kiadást a város költségvetése állta.

A nyári szünet alatt a város jóvoltából több mint ezer, szociálisan rászorult gyermek ebédelhetett térítésmentesen. A külterületeken lakó, szegény körülmények között élő általános és középiskolás gyerekek közül mintegy kétszázan kaptak ebédet a nyáron. A szociális étkeztetés bővült a külterületen is, a kútvölgyiek, erzsébetiek és szikáncsiak mellett már a kishomokiak is kérhetik a kapcsolat központon keresztül az étkeztetést. Ezért jövedelemtől függően kell fizetni, ám a tapasztalatok szerint az ebben részt vevő több mint száz rászorult fele térítésmentesen kaphatott naponta meleg ebédet – mondta el Kiss Andrásné, a népjóléti iroda vezetője, s Benkő Zsolt külterületi koordinátor a tegnapi közös sajtótájékoztatón.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták Vásárhelyen a Hódtói Sportcentrumot

Sok ilyenre lenne szükség az országban – mondta Mészöly Kálmán korábbi szövetségi kapitány a… Tovább olvasom