Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 23°C Még több cikk.

Vasárnap átadják az Eötvös-sportcsarnokot

Hódmezővásárhely - Vasárnap délelőtt 10 órakor nyitja meg kapuit Hódmezővásárhely új sportcsarnoka – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Fekete Ferenc, az önkormányzat ifjúsági és sportügyekkel foglalkozó tanácsnoka, illetve Gyömrő-Molnár Imre, a városfejlesztési, vállalkozásfejlesztési és informatikai bizottság elnöke.
A belváros szívében, az Eötvös József Szakközépiskola és a volt Központi Általános Iskola udvarán épült létesítményt Lázár János polgármester, országgyűlési képviselő és Deutsch Tamás országgyűlési képviselő, az Orbán-kormány sportminisztere adja át. A szervezők délután 2 óráig gyermekprogramokkal várják a családokat, ezután labdarúgó-mérkőzést láthatnak az érdeklődők: az önkormányzati képviselőkből verbuvált csapat méri össze erejét a helyi öregfiúk játékosaival. Délután 5 órától a Hódmezővásárhelyi Integrált Szakképző Központ Szakiskola és Szakközépiskola tartja itt évnyitó ünnepségét, ahová 1400 diákot várnak.

A mélygarázzsal rendelkező sportcsarnok összesen 5720 négyzetméteres, ebből 2600 a garázs, amely 91 autónak biztosít parkolóhelyet. A csarnokban egyszerre akár 400 ember is szurkolhat. A létesítményt már birtokba vette a vásárhelyi női kézilabdacsapat, de itt edzenek majd az atléták is.

Olvasóink írták

 • 6. vin diesel 2008. augusztus 31. 20:39
  „hát köszönjük lj...igazi sportcsarnok 400fővel......K-Arena :) haha...jo vicc...elképzelhető h a kézilabdások 5dik helyen végeznek és akkor irány az európai kupa....hol játszuk a meccseket? itt 400fővel és kiröhögnek...vagy a nemzetközire alkalmatlan hódtói sportcsarnokba? v szegeden?
  tudom ez nem érdekel senkit se,de sok sportbarát van hmvhelyen..aki igényli a minőségi kézi és kosárlabdát!!!
  hajrá vásárhely”
 • 5. extanár 2008. augusztus 31. 11:22
  „Az Eötvös SZKI kapott egy kiváló tornatermet (nevezzük sportcsarnoknak)! Örüljünk neki, az alant beíró "kistestvér" pedig, nyaljon sót!
  Viszont, túlzás K´Arénának nevezni egy 400-500 főt befogadó iskolai csarnokot!
  Tessék megnézni a gyöngyösi fedett sport létesítményt, ott kezdődik a "kisvárosi" aréna szint!
  Csókolom!”
 • 4. Írástudatlan. 2008. augusztus 30. 11:04
  „Hát most már mindegy! Megépűlt. Remélem hogy jól kitudják majd használni és tényleg fejlődni fog általa városunk fiataljainak a spórtolásra való nevelése.De ha még sem és nem lessz kihasználva akkor majd ráérünk síránkozni. Az én megérzésem hogy idővel szépen lassan minden spórt esemény vissza fog kerűlni a régi jól bevált spórtcsarnokba.Hát ne legyen igazam! Mert ha igen akkor csak tényleg egy púp lessz a hátunkon és kőlthetjük majd potyára a pénzt a fenttartására.Na majd idővel elválik.”
 • 3. Fegor 2008. augusztus 29. 20:12
  „ja. a múltkor én meg bementem a boltba és vettem egy hűtőgépet. micsoda szemfényvesztés. kaptam egy hűtőgépet, de pénzt kellett ott hagynom érte. de ilyet! kistestvér, az első gondolatodban nem találom azt a részt, hogy "azért mert". nem mondom, lehet, hogy igazad van, de azért a hozzászólásod első részét, még ha lenne is értelme, hiteltelenítené a második. nem tudom az email cím személyes adat-e. lehet, hogy az. amúgy ha lj megkapná az email címeket, akkor mire menne vele? kiszabna velünk és küldene sok levélszemetet? netán összeszidna minket? meg egyébként is mi van, ha nem igazi email címet adunk meg? az enyém például fegor@freemail.hu. próbálkozz vele, kíváncsi vagyok, mire mész.”
 • 2. Kistestvér 2008. augusztus 29. 16:33
  „Lehet örülni? Lehetne örülni mert egy szép új tornacsarnokkal gazdagodik a város közönsége, de mégsem lehet örülni mert megint sikerült egy politikailag erővel vezérelt és a város számára súlyos gazdasági terheket jelentő beruházást eszközölni. Mindez súlyos és idegen testként nehezedik a belvárosra és évi sok-sok tízmillióval terheli a város kasszáját. De hisz ehhez már hozzászokhattunk (hozzá lehet szokni?), megint egy "lézer"show !!! Vakítás és szemfényvesztés a város nyomorba döntése árán is. Augusztusi gyermeknap! A Vásárhelyiek megint gügyögős gyereknek lettek nézve és egy szerencselovag vezérletével rohannak a vesztük felé.

  Amúgy: mindenki gondolja meg mit írogat itt, mert LJ azzal dicsekszik, hogy megkapja a hozzászólók e-mail címeit a Délmagyar szerkesztőségétől. Ha ez így van, (rajta vagyok, hogy bizonyítani is tudjam) a Délmagyar jó kis per elé nézhet!”
 • 1. papus 2008. augusztus 29. 16:27
  „400 ember? :) nevetséges! a Hódtói sportcsarnokban ennek a többszöröse szurkolhat.Remélem csak elírás.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb gyanús bálatűz Mindszenten

Mindszent - Hevesi István mindszenti képviselő 680 körbálája gyulladt ki kedd este a város… Tovább olvasom