Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Videó a rablásról - félmillió a nyomravezetőnek!

Nettó félmillió forint díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője egy hódmezővásárhelyi rablás kísérlet ügyében a nyomravezetőnek.
A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntettének kísérlete miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen 06030/104/2014.bü. számon.

Díjkitűzés a hódmezővásárhelyi rablás kísérletében

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2014. január 20-án 18 óra 10 perckor egy eddig ismeretlen tettes Hódmezővásárhelyen, a Móricz Zsigmond utcában hátulról megtámadott egy idős asszonyt. A táskáját akarta megszerezni, de nem járt sikerrel.
A bűncselekmény feltételezett elkövetőjéről a közelben elhelyezett kamera felvételt készített. A rendőrség kéri, hogy aki felvételen látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as számon, a rendőrség 107-es, vagy 112-es segélyhívószámát, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13). Bejelentés e-mailben az ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu címen tehető.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jelzálogot tettek 476 mindszenti ingatlanra

476 mindszenti ingatlanra jegyeztetett be jelzálogjogot az önkormányzat, mert a lakók tartoznak a csatornázási hozzájárulással. Tovább olvasom