Délmagyar logó

2018. 10. 24. szerda - Salamon 8°C | 14°C Még több cikk.

Délmagyarország Hűségprogram

Kedves Előfizetőnk!

Nekünk Ön a legfontosabb. Hűségét 2017-ben is szeretnénk megköszönni, de a korábbi évekhez képest a hűségprogramban az alábbi változásokat vezetjük be.

A hűségkártyára erre az évre már nem küldünk érvényesítő matricát. Kártyakibocsátó partnerünk, az EDC idén már nem tudott üzemanyagtöltő állomással megállapodni, ami számunkra a legnagyobb fájdalom, mert így nem tudunk az Önök részére tankolási kedvezményt biztosítani.

Az érvényesítő matrica hiánya azonban nem jelenti azt, hogy hűségprogramunk is megszűnne.

A hűséges előfizetőinknek továbbra is egyedi akciókat biztosítunk, Délmagyarország-előfizetésükkel továbbra is kedvezményesen vásárolhatják meg könyveinket, adhatnak fel családi és apróhirdetéseket (a részletekről érdeklődjenek ügyfélszolgálati irodáinkban), illetve számos bolt mellett a COOP ÉLELMISZER ÁRUHÁZAK is a partnereink maradnak. Számíthatnak NYEREMÉNYJÁTÉKAINKRA is. Továbbra is érdemes tehát lapunkra előfizetni, mert ezeket a kedvezményes lehetőségeket kizárólag a Délmagyarország -előfizetéssel rendelkező olvasóink vehetik igénybe. A kedvezményeket meglévő hűségkártyájával vagy előfizetési számlájával is érvényesítheti.

Bővebb információ: +36-80/821-821 (munkaidőben hívható szám), terjesztes@delmagyar.hu.