Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Felhőszakadás tart(ott) Szeged felé

Néhány kilométerre Szegedtől óriási zivatarba futott bele kollégánk, egy másik a Vásárhelyi Pál utcában már el is ázott. Zsombónál egy akácfa dőlt az útra.

- 16 óra körül Zsombó környékén az útra dőlt egy akácfa a felhőszakadást követően - írta olvasó-tudósítónk, Ivett és fotót is mellékelt. "Mi a Szegedről 15:20-kor indult, Győrbe tartó buszjáraton vártuk az út szabaddá tételét. Szerencsére egy mögöttünk veszteglő traktoros még a tűzoltók kiérkezése előtt lehúzta az útra dőlt fát."

Fotó: olvasó-tudósító
Fotó: olvasó-tudósító

Korábban írtuk:

Harmadik kollégánk a belvárosban ázott bőrig a biciklijén, ő fotót is küldött az igazi nyári záporról. Negyedik kollégánknak erről jutott eszébe, hogy Algyőn reggel jég is volt, az ötödiknek meg az, hogy ennek a dörgését hallotta munkába indulás előtt Petőfitelepen.

Fotó: delmagyar.hu
Fotó: delmagyar.hu


Korábban írtuk:

Ezekben a percekben hajtott fel a sztrádára a Bajai útról kollégánk, és indult Budapest felé. Olyan felhőszakadásba futott bele, hogy a megengedett 130 helyett csupán 70-80-nal mert menni. A kocsi korábban 30 fokot mutató hőmérője meggondolta magát és egészen 17-ig süllyedt. A zivatar csak 3-4 kilométer széles lehetett, mert néhány perccel később kollégánk már teljesen száraz aszfalton és napsütésben folytatta útját.

Másik kollégánk szerint már ide is ért, ő a Sajtóház felé közeledve szaladt bele a nagy zivatarba a Vásárhelyi Pál utcában, ahol alig győzte a vizet a lefolyó. Akkor most vagy jön, vagy megy, vagy esik, vagy nem - de ez legalább biztos.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A héten többször lehet zápor, zivatar

A hét elején 30 Celsius-fokig is melegedhet a levegő, de heves zivatarok is lehetnek. Tovább olvasom