Ingatlanajánló

2023.07.02. 07:00

Kiskert, kis házzal mindössze pár percre a belvárostól

Ha mindig is vonzotta, hogy saját kiskertje legyen, most itt a remek alkalom. Ehhez a nagyszerű kiskerthez ráadásul egy icipici ház is jár, pincével, így az ingatlant jelenlegi állapotában használhatjuk hobbikertként, de lehetőségünk van bővítésre is.

delmagyar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

„A baktói kiskertek egy igen csendes zsákutcájának végében kínálom eladásra ezt a zártkertet. A telek 810 m2 alapterületű, 10 %-a beépíthető, a maximálisan megengedett magasság pedig 6 méter. Így akár egy két szintes lapostetős épületben is gondolkozhatunk. A telken gáz, villany, víz, és egy ivásra is alkalmas, bevizsgált fúrt kút is megtalálható. 

Fotó: ingatlanbazar.hu 

Jelenleg egy 10 m2-es kisház, egy 3,5 m2-es pince és egy kinti wc is van a telken.

Mostani állapotában is nagyszerűen alkalmazható akár hobbikertként, akár a hétvégi bográcsozás helyszíneként is. Több termő gyümölcsfa és szőlő is várja az új tulajdonosát. 

Fotó: ingatlanbazar.hu 

Mindenkinek bátran ajánlom, aki kicsit ki akar szabadulni a betondzsungelből, de fontos neki a nagyváros közelsége, hisz a belváros csak 5 perc autóval, de akár biciklivel is megközelíthető.[...]”

Tökéletes, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!