Ingatlanajánló

2023.12.03. 07:00

Ha az álma egy tanya… – Fotók

Akkor most vehet egyet egy panellakás áráért Domaszéken. Ráadásul napelemmel, sőt nem esik a földforgalmi törvény hatálya alá sem, így a kifüggesztésre sem kell várni. Ha szereti a csendet és nyugalmat, de nem akar lemondani a kényelemről sem, ez a rendezett, részben már felújított tanya tökéletes választás lesz Önnek.

Delmagyar.hu

„Domaszéken napelemes tanya mindössze egy panellakás áráért eladó

! Az ingatlan NEM TARTOZIK a FÖLDFORGALMI TÖRVÉNY hatálya alá, azaz nem kell kifüggeszteni adásvételkor !

Ez a vályog épületegyüttes nagyon jó állapotban maradt fent. A telek rendezett, teljesen körbekerített, költözhető állapotban van.

A lábazat, valamint a házrész bejárati oldala 1,5-es téglafalazással készült 5 cm szigeteléssel, a fal mögött a konyha, étkező és fürdő kapott helyett, azonban a 3 hátsó szoba az új műanyag ablakokkal továbbra is biztosítja a vályogház nyújtotta kellemes belső mikroklímát.

A tanya elektromos ellátását a bevezetett áramon kívül 10kW napelem biztosítja, amely a ház teljes energiaigényét fedezi.

40 méteres fúrt kút és hidrofor biztosítja a vízellátást, a melegvizet villanybojler állítja elő, a főzéshez palackos gázt tud az tanya új gazdája használni. A fűtés történhet elektromos fűtőtestekkel valamint fatüzeléses kályhával is.

A melléképületek egyikében egy 42 m2-es garázs került kialakításra, a bejárat mellett pedig az eredeti pincét és górét is megtartotta a jelenlegi tulajdonos. Két további melléképület 21 m2 és 29 m2 területével elegendő helyet biztosít pakolásra, vagy újabb lakrész kialakítására.
 

Ha szereti a csendet és nyugalmat, de nem akar lemondani a kényelemről sem, ez a tanya tökéletes választás lesz Önnek..

 

További otthonok az  ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!