Ingatlanajánló

2023.12.17. 07:00

Rajong a különleges kövekért? Itt egy ház, ami tizenöt féléből épült! - Fotók

Az épület fő alkotóeleme szürke, vörös, fehér márvány, szürke és zöld gránit, andezit, különböző színárnyalatban. A tizenöt fajta kőből épült ingatlant beépíthető panorámás tetőtérrel, festői környezetben, hatalmas fák, kerti faház és egy pince társaságában kínálják eladásra. Ha nemcsak a kövekért, de a vadregényes kertekért is odavan, akkor lehet, hogy Ön ezt a házat keresi!

Delmagyar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

Forrás: Alex Edelman / AFP

„Csongrád-Csanád vármegye, Szeged, Kiskundorozsmán, 15 fajta különleges kőből épült 2 szintes, beépíthető panorámás tetőtérrel, festői környezetben, hatalmas fák, kerti faház és egy pince társaságában, kőház eladó. Az épület fő alkotó eleme szürke, vörös, fehér márvány, szürke és zöld gránit, andezit különböző színárnyalatban, amely egy 1,1 méter mély vasbeton alapra épült, így az épületet kiemelten biztonságos, természeti csapások és hadi állapot esetén is. Az épület gyönyörű környezetben helyezkedik el, körbekerített telken, az aszfaltozott úttól 200 méterre, az utcában közvilágitással. Az épület elektromos hálózata körszerű réz kábelezéssel szerelt, rendelkezik ivóvíz bekötéssel, fürdőszobával. 

Az épület hőháztartása miatt nem érezte szükségességét fűtési-hűtési rendszer kiépítését a tulajdonos. A fűtési rendszer fejlesztési lehetőség adott, dupla kémény rendszer áll rendelkezésre, ha fűtő berendezést szeretnénk felszerelni.. Az épület földszintjén amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, terasz az emeleten egy tágas szoba terasszal került kialakítása, a tetőtér beépíthető, 2 tágas szoba kialakítására alkalmas. Az ingatlan megvásárlásához kedvező hitel igényelhető, melynek intézésében szakszerű segítség áll a rendelkezésre.

További otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!