Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

Adni jó

Jegyzet - ˝A karácsony egyre több család számára a szomorúságot hozza el.˝

Díszbe öltözött a belváros, lassan minden üzletre felkerül a karácsonyi dekoráció, és tegnap este meggyújtottuk az első gyertyát is az adventi koszorún. Ilyenkor mindenki elkezdi egy kicsit ünneplőbe öltöztetni a lelkét, és ráhangolódik az év legszebb ünnepére.

Csakhogy a karácsony egyre több család számára nem a boldogságot, hanem a szomorúságot hozza el. Miközben a szomszédok boldogan bontogatják az ajándékokat, és a jó meleg szobában finom ételeket esznek szeretteik körében, ők éppen ezen a napon érzik a legrosszabbul magukat. Mert nekik nincs ajándék, nincs étel, de sok helyen még fény és meleg sem. Az ő gyerekeik nem a legújabb XBoxot és tabletet kérik a Jézuskától, hanem hogy egyszer legyen egy fürdőszobájuk, ahol kényelmesen megfürödhetnek, vagy hogy kössék vissza az áramot, hogy ne gyertyafényben olvasson az anyukájuk esti mesét.

Ezeken a családokon szeretnénk segíteni a következő 24 napban. Olvasóink jóakarat forintjaiból teszünk csodát – ezek az emberek másban már úgysem bízhatnak. Mi viszont tudjuk, hogy az összefogásnak milyen ereje van, negyedik éve bizonyítják ezt sikeres akcióink. Támogassák azt a családot, amelynek a története a leginkább megérinti önöket, majd jöjjenek ki este a Klauzál térre, és éljék át velünk együtt, milyen jó érzés adni.

Legyenek önök is velünk együtt a karácsony angyalai, tegyük szebbé együtt 24 család ünnepét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fék és motor

˝Több tiszteletet a Nemzeti Együttműködés Rendszerének!˝ Tovább olvasom