Délmagyar logó

2016. 10. 21. péntek - Orsolya 10°C | 15°C

Akciós ágynemű

"„A szentesi ...-ban (itt eredetileg egy multinacionális áruházlánc neve állt) vásároltam akciós ágyneműt. Mosásnál fog. Anyaga flanell, de olyan ritka, szűrni lehetne vele. A csongrádi ...-ben (itt is egy multi neve áll) pamutpólót vettem. Színe mosásnál megy. Mindezeket külön kell mosni."
„A szentesi ...-ban (itt eredetileg egy multinacionális áruházlánc neve állt) vásároltam akciós ágyneműt. Mosásnál fog. Anyaga flanell, de olyan ritka, szűrni lehetne vele. A csongrádi ...-ben (itt is egy multi neve áll) pamutpólót vettem. Színe mosásnál megy. Mindezeket külön kell mosni.

Az ...-ben (egy másik multi neve) vásároltam egy faliórát. Körülbelül három hétig ment. Azóta megállt az idő. Garancia nincs. A csongrádi ...-ben (sok a multi Csongrádon) vettem egy gáztűzhelyet, aminek a sütője aljára alufóliát kell tenni, hogy ne égjen a tészta alja. A szervizben mondták, hogy így kell, a tizenöt éves gáztűzhelyekbe is ilyent raknak." – írta lapunkhoz küldött levelében egy csongrádi olvasónk.

Mi pedig – miközben kipontoztuk az üzletek nevét, nehogy ezek után még bíróságra is kelljen járnia bárkinek – megállapítottuk, jöhetnek-mehetnek itt kormányok, miniszterelnökök, tüntetések, megszorítások, addig nem lesz gond, amíg akadnak emberek, akik ilyen kitartóan bíznak a tisztességben.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyásznapok

"Gyásznapokban gazdag történelmünkben az egyik legtragikusabb dátum október 6. Kopott szavak:… Tovább olvasom