Délmagyar logó

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 19°C | 30°C Még több cikk.

Álpatkányok

JEGYZET - "Nagyon sértve érzem magam az alaptalan állítás miatt."
Egyre érzékenyebben viselik az aranynyelv díjas kormányzati propagandához szokott kedves vezetőink, ha valahol nem az ország töretlen szárnyalásáról szóló hírek jelennek meg. Hiába küzdenek szívüket-lelküket kitéve folyvást a migránsok, Soros, Brüsszel, a CEU, az álcivilek, az ellenzék és a jövőben körvonalazódó egyéb nemzetrontó háttérhatalmak ellen, azok még mindig csak szaporodnak.

Először is ott van a leköszönt holland nagykövet, aki vérig sértett minden magyart azzal, hogy azt állította, velejéig korrupt az Orbán-rezsim. Most mit mondjak? Nagyon sértve érzem magam az alaptalan állítás miatt – szinte alig aludtam. Gondolom, önök is.

Aztán a napokban egy sorosbérenc patkány esett egy ápoló fejére az egyik fővárosi kórházban, a rágcsáló ugyanis szabotálni akarta a Balog Zoltán szerint világszínvonalú magyar egészségügyről kialakított képet. Még szerencse, hogy az állami intézmény vezetője a helyzet magaslatán állva a patkányokat, csótányokat és egereket az intézményt lejárató hangulatkeltő álhírnek minősítette. Majd elrendelte a rágcsálóirtást. És persze jó fideszeshez méltóan nem a probléma megoldásával foglalkozott, hanem azzal, ki szivárogtatta ki az amúgy nem létező problémáról szóló hírt a médiának.

Többek között az a jó a Nemzeti Együttműködés Rendszerében, hogy megszünteti az ehhez hasonló pitiáner problémákat. A problémamegoldás kétbites egyszerűségű technikája az, hogy amiről nem beszélünk, az nincs. Lehet, hogy ez mondjuk a Rákosi- vagy a Kádár-rendszerben még működött, de az internet korában nehezen kivitelezhető. Úgyhogy van még mit tanulnia a Fidesznek a kínaiaktól vagy az oroszoktól.

Mondjuk a Putyint díszpolgárának választó Debreceni Egyetem példamutatóan fejlődik ezen a téren. Kezdésként például lekapcsolták a kommentelési lehetőséget, miután elárasztották az oldalukat az orosz diktátor felé tett seggnyaló gesztust kifogásoló hozzászólások.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Figyelem

"Jobb, ha tudjátok, aki előttetek, aki mellettetek, aki mögöttetek áll, az a mi emberünk." Tovább olvasom