Délmagyar logó

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -3°C | 6°C Még több cikk.

Hidegvérrel

"Legyen bármilyen etnikai, vallási hovatartozású, szexuális beállítottságú, aki a puskacső másik végén áll, minden esetben – ember."
Agyonlőttek otthonában hétfőre virradóra egy 45 éves cigány nőt, 13 esztendős lányát pedig súlyosan megsebesítették ismeretlen támadók a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kislétán.

2008. július 21., Galgagyörk; 2008. augusztus 8., Piricse; 2008. szeptember 5., Nyíradony; 2008. november 3., Nagycsécs; 2008. december 15., Alsózsolca; 2009. február 23., Tatárszentgyörgy; 2009. április 22., Tiszalök – a Nemzeti Nyomozóiroda már 8 hasonló ügyben nyomoz, mindannyiszor cigányok voltak az áldozatok. 6-an meghaltak, 54-en megsebesültek. Az ORFK 100 millió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek – ez a legmagasabb a hazai kriminalisztikában. A tét sem volt még ilyen nagy: sokan már polgárháborúról beszélnek.

Legyen bármilyen etnikai, vallási hovatartozású, szexuális beállítottságú, aki a puskacső másik végén áll, minden esetben – ember.

Ma Magyarországon valakik emberekre vadásznak. Felhúzzák bakancsukat, megtöltik sörétes puskájukat vagy bekészítik maguk mellé a Molotov-koktélt, beülnek nagy fekete autójukba – több helyszínen is ilyet véltek látni a szemtanúk –, faluszéli, elhagyatott háznál fékeznek. Berúgják az ajtót – és hidegvérrel tüzelnek, még ha hálóinges, 13 éves áll is útjukban.

Tényleg ilyen országban akarnak élni azok a politikusok, akik évek óta saját céljaikra felhasználva a cigányságot nagy ívű társadalmi reformprogramokról beszélnek, de az egyre embertelenebb képet mutató cigánytelepek előtt hátramenetbe parancsolják a légkondicionált Audit? És azok a „díszromák", akik egy-egy zsíros pozícióért cserébe már nem is képviselik olyan lelkesen ügyüket?

Tényleg ilyen országban akarnak élni azok, akik kidagadt erekkel cigánybűnözésről kiabálnak, akik fekete bakancsos, ólommal, söréttel írt rendet követelnek?

Tényleg ilyen országban akarunk élni?

Olvasóink írták

 • 15. cyt 2009. augusztus 06. 08:08
  „Kedves Peter92: Valószínűleg Te nézel sok TV-t, mert Én sokkal többet OLVASOK mint TV-ZEK. A 9/11-re vonatkozóan pedig igenis jó irányba tapogatodzol ...

  Kedves flexsnake: A Luganoi tanulmány NEM cigánykérdéssel foglalkozik ....

  Ma már az ÁLLAM részéről is vannak olyan hangok, amelyek a Luganoi tanulmányban leírtak irányába IS kezdenek mutogatni; azaz valóban kitervelt, aljas, a nemzetet alkotó emberek egy-egy csoportjának összeugrasztását célzó akciósorozatról van szó. Biztos vagyok abban, hogy SOHA nem fogjuk megtudni az IGAZAT, mert (1) vagy kreálnak egy ártatlan gyilkost (az USA-ban erre jó gyakorlat van -- lásd a Kennedy gyilkosság egyre több megjelenő részletét --, vagy (2) TITKOSÍTANI fogják a feltárt tényanyagot (ahogyan a Kennedy gyilkosságnál és pl. a 9/11-nél is tették).”
 • 14. liptákjózsef 2009. augusztus 05. 14:37
  „ezek a dolgok mögött az állam áll.Draskovics meg csapata az olajosok.össze akarják ugrasztani az embereket egymás ellen, nehogy az állami lenyúlással foglalkozzonak az emberek.nekik megér cigány családokat lemészárolni. és igy mindenkit meglehet félemliteni.valóban ki tudja,hogy ki kerül sorra melyikünk?? az apeh és a munka ügy lenyulta a már minden kis vállalkozások pénzét teljesen kicsavarta őket,most már nincs pénz földön futóvá lettek a dolgos emberek,segélyért fordulnak , de mivel már azt is lenyulták irtani kell a társadalmat..a hülye magyarja meg áll és bámul nem tesz semmit ellene. meddig tart ez a kiszolgáltatottság.2006-ban a tv -nél orosz bevetési csoportok vettek részt.most meg a rendőrök egymás száját csrélik föl. arc és szám nem stimmel a fotókon, hát hogy van ez. látszat az egéssz.nagyon kis sejtek mozgolódnak a háttérben, kiképzésen vesznek rész. erőnléti gyakorlatokat csinálnak.svéd kiképzőjük van a megalakuló csendőrségnek.miért nem állnak melléjük a kisemberek,hogy megvédjék közösen a jövőjüket? sajnos még az olajosok diktálnak akik, volt komcsik. megérdemeljük álljunk mint a birka nézzünk ki a fejünkből és lelőnek igy jó célpontok leszünk. adjon az isten!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 13. Peter92 2009. augusztus 05. 08:52
  „Nekem egyre jobban tetszenek ezek az összeesküvés-elméletek.
  Ha cyt első kommentje is igaz, akkor lehet, hogy Bush rendezte meg Szeptember 11-et, Jimmy Hoffa még mindig él, Oswald gyanútlan járókelő volt, és a magyarországi etnikum, hogy felszítsa a népet, saját tagjait mészárolja.
  Ugyan már, nevetséges.

  Egyesek túl sok időt töltenek a televízió előtt.
  (El kell ismerni, hogy, ha ügyesen csinánák, akkor a magyarországi etnikumtól lehetne ez egy érdekes lépés. De nem csinálják ügyesen. Ez túlzottan amatőr munka, hacsak nem ezt a látszatot akarják elérni.)
  R. Tóth Gáborral egyetértek abban, hogy, ha ezeket "merényleteket" nem is ugyanaz a csoport hajtotta végre, akkor is az egyes esetek másokat buzdítottak fel erre. Ezeket nem lehet különálló eseteknek tekinteni.”
 • 12. abrakapokusz 2009. augusztus 05. 08:45
  „Tisztelt R. Tóth úr!

  Hisztérikusnak tartom, hogy polgárháborúról, és kidagadt erekkel üvöltő, fekete bakancsosokról
  ír a legutóbbi romákat érintő legutóbbi tragédia kapcsán.
  Tegnap a főkapitány úr is úgy nyilatkozott, hogy "nem zárhatóak ki" az összefüggések a
  nyolc támadás kapcsán.
  A politika és a média egy része kampányként kezeli a sajnálatos eseményeket.
  Előlegezik a rasszista indítékot, amitől csak ők védhetnek meg bennünket.

  Amint elkezdünk összefüggéseket keresni, nem macsó jellegű támadadásokkal, hanem
  alatomos, a legkisebb ellenállással szembeni vélt akciósorozattal találkozhatunk.
  Szégyenteljes, felháborító banditizmussal a gyengékkel szemben,
  alapos előkészítéssel, szinte nyomok nélkül.
  Nehezen tudok elképzelni olyan elkövetőket, akik ezeket bármilyen ideológia mentén
  szégyen nélkül felvállalhatnák.
  Maradnak az elmebeteg elkövetők, vagy azok aki dirrekt a káosz előidézésére,
  a felháborodás keltésére hajtanak.
  Például ilyen jegyzetekre...”
 • 11. qrumpli 2009. augusztus 05. 03:48
  „Nagyon helyes!
  Igyis kell csinállni. Máskülömben nehéz szembeforditani egymással a népet
  "Oszd meg az erőket ,és uralkodj rajta"
  Sajnos nemén találltam ki”
 • 10. spaceboy 2009. augusztus 04. 22:21
  „Sztem neked inkabb salom, mint "amen"!”
 • 9. flexsnake 2009. augusztus 04. 22:16
  „A jobbik feloszlatásra kerül. Ámen!”
 • 8. annu 2009. augusztus 04. 22:01
  „Csatlakozom a már előttem szólókhoz: a Délmagyar színvonala s az abban megjelent cikkek a "szépek szépén" nem mutat túl. Objektivitás..függetlenség...pártatlanság”
 • 7. bespin 2009. augusztus 04. 21:46
  „R.Tóth úr , Öntől idézek:
  1.: "Felhúzzák bakancsukat, megtöltik sörétes puskájukat vagy bekészítik maguk mellé a Molotov-koktélt, beülnek nagy fekete autójukba - több helyszínen is ilyet véltek látni a szemtanúk -, faluszéli, elhagyatott háznál fékeznek. Berúgják az ajtót - és hidegvérrel tüzelnek, még ha hálóinges, 13 éves áll is útjukban."

  2.:"Tényleg ilyen országban akarnak élni azok a politikusok, akik évek óta saját céljaikra felhasználva a cigányságot nagy ívű társadalmi reformprogramokról beszélnek, de az egyre embertelenebb képet mutató cigánytelepek előtt hátramenetbe parancsolják a légkondicionált Audit? És azok a ,,díszromák", akik egy-egy zsíros pozícióért cserébe már nem is képviselik olyan lelkesen ügyüket?"

  A Q 7-es Audik legtöbbje fekete, terepen jár és nagy. Szerintem, Ön megfogalmazta a választ, hogy kik lehettek......”
 • 6. bencus 2009. augusztus 04. 21:43
  „Szerintem maradjon a "szépségiparban" tisztel újságíró úr.. Vizes napok, koktélok, fürdőbugyis kislányok”
 • 5. rtoth 2009. augusztus 04. 21:30
  „Tisztelt abrakapokusz!
  Nem hinném, hogy magyarázatra szorulnak ezek a sorok, ha figyeli a televíziók, lapok tudósításait a kirekesztő, gyűlöletkeltő rendezvényekről, felvonulásokról, tudhatja, kikről beszélek. A "gyilkosságsorozatos fikció" pedig a rendőrség által legvalószínűbbnek vélt forgatókönyv, nem az én kitalációm. A támadások között összefüggés van.
  Az elkövetés módja alapján nem gondolom, hogy ezt bárki, bárkik érdekből csinálnák.
  Érdekelne: Ön mit gondol, "kinek áll érdekében"?
  R. Tóth Gábor”
 • 4. abrakapokusz 2009. augusztus 04. 19:23
  „"Tényleg ilyen országban akarnak élni azok, akik kidagadt erekkel cigánybűnözésről kiabálnak,
  akik fekete bakancsos, ólommal, söréttel írt rendet követelnek?"

  Lefordítaná ezeket a sorokat magyarra R Tóth úr?

  És még valami, ha esetleg igaz az ön gyilkosságsorozatos fikciója: mit gondol, kinek állhat érdekében?”
 • 3. flexsnake 2009. augusztus 04. 19:13
  „1 az utóbbi 20évben...nem 7ben.
  Az első tanulmány a cigányságról a bm számára a hetvenes évek végén készült.”
 • 2. besenyo 2009. augusztus 04. 16:45
  „Isten őrizzen, hogy mindez igaz legyen, de tényleg elképzelhető.”
 • 1. cyt 2009. augusztus 04. 13:39
  „Nem, nem olyan országban szeretnék élni, amilyen országot az utolsó két kérdésedben megfogalmaztál tisztelt újságíró. De a mai helyzet NEKEM azt sugallja, hogy a jelen állapotot az utolsó 7 évben regnáló szoclib kormányok hozták össze. A jelen állapotot politikai célzattal tartják fent vagy gerjesztik. A "Lugánói tanulmány" megjelenése óta (azaz már csaknem 10 éve) tudjuk, hogy a Magyarországon kialakult kép tökéletesen le lett írva -- már előre, mint program (!!) -- a pénzvilág akkori viselkedésének tanulmányozása ALAPJÁN. Ma már MAGYAR NYELVEN IS olvasható a könyv. Számomra egyre nyilvánvalóbb, hogy a jelen nyomozói és rendészeti "tutyi-mutyiság" mögött a jelen politikai hatalomnak az a célja áll, hogy valamilyen módon KIKÉNYSZERÍTSE a szükségállapot kihirdetését, és ezzel elódázhassa a következő parlamenti választásokat. Jó lenne arra gondolni, hogy ez nem így van, de egyelőre SEMMI más irányba nincs semmilyen nyom, mint abba az irányba, hogy a fenti gondolataim -- és a Lugánói tanulmány-ban leírt program -- van megvalósítás alatt Magyarországon.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Veszélylesen

"Mármint az illetékesek, akik persze soha nem tehetnek semmiről, hiszen minden munkásuk mellé csak… Tovább olvasom