Délmagyar logó

2017. 05. 23. kedd - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Közlekedünk

"Néhány napja Szegeden, a Tisza Lajos körúton haladtam személygépkocsival a Huszár Mátyás rakpart felé. Az árvízi emlékműnél egy fiatal nő gyermekkocsival át akart menni a jobb oldalról a bal oldalra. Fékeztem, megálltam, és intettem, hogy átengedem, mire ő visszaintett és elindult.
Ez eddig ugye szokványos történet. Legalábbis remélem."
Néhány napja Szegeden, a Tisza Lajos körúton haladtam személygépkocsival a Huszár Mátyás rakpart felé. Az árvízi emlékműnél egy fiatal nő gyermekkocsival át akart menni a jobb oldalról a bal oldalra. Fékeztem, megálltam, és intettem, hogy átengedem, mire ő visszaintett és elindult.
Ez eddig ugye szokványos történet. Legalábbis remélem.

A folytatás azonban már nem az, ugyanis a közvetlenül mögöttem haladó sötét színű Volkswagen személygépkocsi (KBW 537) vezetője, egy kopasz fiatalember későn, de szerencsére nem túl későn vette észre, hogy előtte megálltak. A Volkswagenben egyedül utazó férfi ahelyett, hogy ennek örült volna, rátenyerelt a dudára, közben üvöltözött, mutogatott, többek között azt kiabálta, „A KURVA ANYÁDÉRT ÁLLSZ MEG!", majd kipattant, feltépte a bal első ajtót, és már azt üvöltötte, „MEGÜTLEK! SZÁLLJ KI, SZÉTVERLEK!" Megkértem, ne üvöltözzön, legyen tekintettel a gépkocsiban alvó kisbabára és édesanyjára. A kopasz „LESZAROM ŐKET!" felkiáltással benyúlt az autó utasterébe, lökdösni kezdett és tovább üvöltözött.

A kopasz férfi artikulálatlan üvöltözése és fenyegetése megdöbbentette az átengedett kismamát, a járókelőket, valamint a rakpart felől érkező és a mögöttünk álló autók vezetőit és utasait is.
Engem, minket is.
Az egész alig egy-két percig tartott.

Én egyébként végig a férfi kezét követtem, arra számítottam, „valamit" elővesz, és...
Azóta, hogy egy szakácsra azért rálőttek, mert nem ízlett a főztje, bármi, bármikor megtörténhet.
Az ügynek persze van, illetve lesz folytatása.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar érettségi

"A magyar érettségi napján, amikor Móricz Zsigmondról vagy Babits Mihályról is szó esik a hírekben,… Tovább olvasom