Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

Lapos-sztori

"A Laposon ezúttal szerencsésen alakultak a dolgok, az elszabadult jármű senkin nem ment keresztül, a kocsi nem süllyedt el, csak az eleje, a baba is megmenekült. A tűzoltók azt mondják, ők tették a dolgukat, nem számlázzák ki a kiszállás költségeit."
Az a szokás a szerkesztőségben, hogy az ügyeletes újságíró a lapzártához közeledve felhívja kollégáját, az ügyeletes rendőrségi sajtószóvivőt és megkérdezi, történt-e valami említésre méltó aznap. Nem volt ez másképp hétfőn sem, csak munkatársunk – hogy haladjunk – másképpen tette föl a kérdést: – A szőregi oszlopdöntős, a Bertalan hídi kamionos, a Bajai úti motorosbaleset, valamint a Tiszába gurult autós esetén kívül akadt más említésre méltó? Mire a válasz az volt, milyen vicces az újságíró, még hogy autó ment a folyónak! (Mellesleg az egyenruhások kint voltak a helyszínen, legföljebb az információ megrekedt valahol a tikkasztó hőségben.)

Ekkor már kész újságoldalakban volt a tudósítás, amely arról számolt be, hogy a Laposon egy Ford a napfürdőzők között megindult a Tisza felé, meg sem állt, csak a folyóban, a hátsó ülésén – egy szemtanú szerint – néhány hónapos gyerekkel. Ahogy mondani szokták, a fél város látta a mentést. A tűzoltók segítettek, igaz ők is megküszködtek a homokos parttal.

Aki hallott az esetről, nem győzött szörnyülködni, hiszen év elején hasonló balesetben halt meg két kisgyerek Mohácsnál.
Hiába próbáltak a szülők, a helyszínen lévők segítségükre sietni. A Laposon ezúttal szerencsésen alakultak a dolgok, az elszabadult jármű senkin nem ment keresztül, a kocsi nem süllyedt el, csak az eleje, a baba is megmenekült. A tűzoltók azt mondják, ők tették a dolgukat, nem számlázzák ki a kiszállás költségeit. A rendőrség pedig vizsgálja, „történt-e bűncselekmény, illetőleg egyéb jogsértés".
Meredek! Mik meg nem történnek a Laposon!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jó öreg útlevél

"Állunk a magyar–horvát határon, kezünkben a pár évvel ezelőtt kiváltott, kék színű útlevél,… Tovább olvasom