Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Magyarok cselekedetei

"Körlevélben értesítette szerdán egy bizonyos Ákos az amerikai Hagyaték Őrző Egyesület valódi és vélt szimpatizánsait – így engem is –, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök aznap részt vesz a „Magyar Kultúrális Központ megnyitóünnepségén"."
Körlevélben értesítette szerdán egy bizonyos Ákos az amerikai Hagyaték Őrző Egyesület valódi és vélt szimpatizánsait – így engem is –, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök aznap részt vesz a „Magyar Kultúrális Központ megnyitóünnepségén". A levél szerint: „a new yorki, Hagyaték Őrző Egyesület demonstrációt szervez erre az estére. Ennek keretében többek között és elsősorban a miniszterelnök kettősállampolgársági szavazás alkalmával a nemzet NEM szavazatra való buzdítása miatt érzett felháborodásuknak kívánnak hangot adni."

Kedves Ákos! Én nem tudok ilyen gyorsan New Yorkba menni, te pedig valószínűleg nem olvasod az újságot. Ha mégis, arra szeretném fölhívni a figyelmedet, hogy bár a miniszterelnöknek sok mindent ki kell bírnia, azt is, ha tüntetnek ellene, ugyanez a magyar nyelvre nem érvényes. Azzal nem szabad így, ilyen agresszíven bánni. Már csak azért sem, mert fontos része annak a hagyatéknak, amit ti – állítólag – őriztek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megtorlás

"Habsburg Ottó 1991-ben úgy nyilatkozott az október 6-i emléknapról, miszerint „az egész… Tovább olvasom