Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Megosztás

"Hamvas Ödön szerint Lázár János megosztó személyiség, ez pedig nem használ a város közéletének. A KDNP hódmezővásárhelyi elnöke és szervezete ezért úgy döntött, hogy nem Lázárt támogatja a választásokon. Vagyis, a helyi kereszténydemokraták megosztják Hódmezővásárhelyen a jobboldali erőket – három hónappal a választások előtt."
Hamvas Ödön szerint Lázár János megosztó személyiség, ez pedig nem használ a város közéletének. A KDNP hódmezővásárhelyi elnöke és szervezete ezért úgy döntött, hogy nem Lázárt támogatja a választásokon. Vagyis, a helyi kereszténydemokraták megosztják Hódmezővásárhelyen a jobboldali erőket – három hónappal a választások előtt.

Messziről nézve ez történik Hódmezővásárhelyen. A helybeliek azonban inkább azt látják, hogy itt nem fogy egy tábor, hanem éppen gyarapodik: Lázár egyik ellenfele rátalált a másikra. Hamvas Ödön, a KDNP helyi elnöke kórházigazgató volt Vásárhelyen – ma nem az, és ez jórészt tényleg Lázárnak köszönhető. Mártély polgármestere, Balogh Jánosné pedig a csatornázások anyagi háttere miatt kirobbant vita során hidegült el vásárhelyi kollégájától. Akivel mellesleg egy pártban vannak. Más kapcsolat is van hármuk között: Baloghné is, Hamvas is, Lázár is Rapcsák András híve, támasza volt.

A politikában az az érdekes, hogy nem a jog dönti el, kinek van igaza, hanem a nép. Így lesz ez most is. A vásárhelyiek pedig a rendszerváltás óta mindig nagyon határozott döntést hoztak. Akkor is, amikor az egyik oldalon a Munkáspárttól a MIÉP-ig minden erő fölsorakozott, a másik oldalon pedig csak egy ember állt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félek a zebrán

"Mostanában a zebrán félek. Nem a négylábún, mert olyanhoz nem juthatnék hozzá, és azt se tudom,… Tovább olvasom