Délmagyar logó

2018. 01. 24. szerda - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

Mindennap karácsony

"Ötven évig abban a hitben voltam, hogy adni jobb, mint kapni. Pénteken viszont a nyereménylakásba lépve Katona Andrásné elhitette velem, hogy kapni a legjobb. Persze adni is nagyon jó. Mindennapra egy karácsonyt."
Aligha akad közöttünk olyan, akinek kisgyermekként ne fordult volna meg a fejében, miért nem lehet mindennap karácsony. Jó választ persze sose adnak rá a felnőttek, ha megnő a gyerek, úgyis magától meg fog érteni mindent. Azt is, hogy azért a naptárban jegyzett piros betűs ünnepeknél többször is érdemes karácsonyhoz méltóan viselkedni. Adni meg jobbnak lenni bármikor lehet.

A polgárosodás legbiztosabb jeleként nemcsak az egyének, hanem a versenyszféra szereplői között is egyre többen akadnak olyanok, akik akarnak és képesek alaptevékenységükön túl valami mást is adni az embereknek. Ennek a körnek is meghatározó szereplője a Délmagyarország és a Délvilág, illetve kiadónk, a Lapcom Kft. Most már alig múlik évszak, hónap, hét vagy nap anélkül, hogy ne próbálnánk valami pluszt is adni olvasóinknak. Szlogenszerűen ezt úgy szoktuk mondani, a Délmagyarország és a Délvilág több mint újság.

Januárban, amikor visszatekintettünk az elmúlt esztendőre, egy egész újságoldal kellett ahhoz, hogy legalább címszavakban fel tudjuk sorolni azt a sok-sok ajándékeseményt melyet olvasóinknak kínáltunk. Színes és izgalmas világ a mi olvasótáborunk, olyan, akár egy kaleidoszkóp mozaikja –, de ugyanilyen színes és izgalmas a mi megbecsülésünk is irántuk. Minden évben hódolunk a családnak, szépségversenyt hirdetünk a csöppségeknek, babaalbumunk rendre szemefénye szerkesztőségi munkánknak; együtt tisztelgünk a tudás, a tehetség, a szorgalom előtt, Szín 5-ös játékunkkal a diákokat ünnepeljük és mutatjuk meg őket országnak, világnak, a szerencsés nyertes családját pedig elvisszük a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe; a háziasszonyok legjobb receptjeikkel a szépséges kivitelű szakácskönyvünkben gasztronómiai történelmet írnak – mesterszakácsaink már a második adagot főzik; a gazdasági szféra teljesítmény rendre Presztízs-díjjal, a sportsikereket az Év sportolója címmel ismerjük el; és közben nem felejtettünk el mulatni sem, az addig csak szűk körben ismert és kedvelt zenekarokat rivaldafényhez segítettük, lakodalmas fesztiválunkkal sok ezer olvasónknak szerezve igen vidám estéket.

Korábban csak szerettük volna, az utóbbi években viszont lehetőségünk is van rá, hogy akkora szerencséje legyen valakinek a Délmagyarországgal és a Délvilággal, ami már tényleg emlékezetesen nagyot lendít az életén. Tavaly Szálljon be! játékunk fődíjaként 3 millió 200 ezer forint értékű autót sorsoltunk – 63 ezer nevezési szelvény volt játékban. Most viszont Lépjen be! játékunkkal duplájára emeltük a tétet, ezzel nemcsak a 97 éves Délmagyarország és a 43 éves Délvilág, de minden idők egyik legnagyobb napilapos nyereményét sorsolhattuk ki hűséges olvasóink között – több mint 95 ezer játékszelvényből emelte ki a nyertes nevét a Fortuna istenasszonyt megszemélyesítő Lajtai Kati, a Crystal együttes énekesnője. A 7,5 milliós nyereménylakással Katona Andrásné családját sikerült anyagilag boldogabbá tennünk.

Ötven évig abban a hitben voltam, hogy adni jobb, mint kapni. Pénteken viszont a nyereménylakásba lépve Katona Andrásné elhitette velem, hogy kapni a legjobb. Persze adni is nagyon jó. Mindennapra egy karácsonyt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hitek országa

"Országos meghökkenést váltott ki nemrég a Budapesti Közlekedési Vállalat által készíttetett… Tovább olvasom