Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Névnap

"Névnapom alkalmából sajtótájékoztatóra invitált tegnap a Jobbik Magyarországért Mozgalom Budapestre."
Névnapom alkalmából sajtótájékoztatóra invitált tegnap a Jobbik Magyarországért Mozgalom Budapestre. A téma: „Ságvári Endre emléktáblája mentális környezetszennyezést okoz a budai kerületben, ezért a Jobbik Magyarországért Mozgalom a Károlyi-szobor után kezdeményezi a kommunista-terrorista emlékmű eltávolítását, Hiller István történelemhamisító akarata ellenére is". A tájékoztatót tegnap tartották, a helyszínen, a Budakeszi út 1-3. alatt, az emléktáblánál.

Különös figyelmesség a Jobbik részéről az időpont megválasztása, hiszen az Endrék is szokták november 30-án ünnepelni a névnapjukat. Gondolom, Ságvári miatt most az összes Endre, Andor és András meg van szeppenve ebben az országban, sőt lehet, kicsit az Andreák is.
Elolvastam a meghívót, és az a kívánság fogalmazódott meg bennem, hogy Isten sokáig tartsa meg egészségben ezeket a fiúkat. Évekig zavart ez a szép emlékű agresszivitás, irritált, hogy ilyen otthonosan mozognak az én mentális környezetemben, de ma már rosszul érezném magamat nélkülük.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bakos András: Nem játék

"Amit a robotépítő csongrádi diákok művelnek szabadidejükben, azt alkalmazott tudománynak nevezik. A… Tovább olvasom