Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Óhajok

JEGYZET - ˝Ez a január bekerül a történelemkönyvekbe.˝
Sosem hittem a jövendölésekben, sem a horoszkópban, de most kíváncsiságból mégis rákerestem az interneten, mit hoz nekem 2015. „Az év uralkodó bolygója 2015-ben a Jupiter lesz. Az ön horoszkópjában az ég tetején áll, a hivatást jelző sorsterületen segít önnek abban, hogy előbbre tudjon lépni" – írják a skorpió jegyűeknek, többek között nekem. Kérik, nézzem át, milyen tanfolyamokra tudnék jelentkezni, de írhatok akár könyvet is, szeptemberben pedig találkozhatok valakivel, és ebből óriási szerelem lesz. Teremtsek anyagi biztonságot – zárul a jó tanácsok sorozata. Hogy aztán mindezekből mi valósul meg, az jobbára rajtam múlik.

Mit ígér az új év? Az az esztendő, amely – mint Szieszta mellékletünkben írjuk – a fény éve, a talajok világéve, a megszentelt élet éve és a fejlesztés európai éve. Ki tudja, mi lesz... Viszont annyi már biztos, hogy a franciaországi vérengzés miatt nem indul békésen. Ez a január bekerül a történelemkönyvekbe. Amikor előretekintünk, mindig vissza is pillantunk a múltra, és elgondoljuk, minek kellene folytatódnia, illetve mit hagynánk végérvényesen magunk mögött. Ha kívánhatok valamit, akkor azt szeretném, hogy mindannyian éljünk tudatosabban. Merjünk gondolkodni. Merjünk vigyázni önmagunkra, egymásra, szellemi és fizikai értékeinkre és a környezetünkre. Merjünk kilógni a sorból; ne arra hivatkozzunk, hogy a másik is korrupt, ő is letaszít az útról, ő sem áll szóba egy hajléktalannal, ő sem tesz semmit, hogy nekem jobb legyen.

Ami Szegedet illeti, ez az év is tele lesz fejlesztésekkel: lézerközpont, partfal, dóm és a többi. Tehát annyit szeretnék „csak", hogy minden legyen nagyjából rendben, és folytatódjon, ami jó, azt pedig engedjük el, ami hátráltat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sót a zsebbe

˝Sikerült a ló túloldalára esni.˝ Tovább olvasom