Délmagyar logó

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 3°C | 11°C

Önbizalom

JEGYZET - ˝Minél gazdagabb egy politikus, annál többet segít.˝
Csak egészség legyen, meg önbizalom. Sok zöldség, gyümölcs, jó levegő, derű, nevetés, dicséret. Épkézláb, boldog gyereket nevelne szinte minden szülő, és ezért meg is tesz minden tőle telhetőt. Van, hogy csak a jó levegőre meg a derűre telik, a borsodi faluvégeken például gyönyörű a táj, jókat lehet nevetgélni a gyerekkel a hátsó udvaron, milyen hangos a gyomorkorgás a faluszéli csendben.

Akinek nincs semmije, annyit is ér. Apáik intelmeit ha meg nem is fogadják, el nem felejtik az utódok. Akinek értéke nincs, az nem kap szép órát a szülinapjára. A Mikulás virgácsot hoz neki, a nyuszi is csak nyúlbogyót. Fogjon hát össze a család, vegyünk fel hitelt is, ha az kell, hogy megtámogassuk a gyerek önbizalmát, mielőtt elindul a nagybetűs Életbe! A legmegfelelőbb erre a célra egy 60-70 milliós ingatlan. Nem kell óriásbirtokra gondolni, 120 négyzetméter elég is valami jó budai környéken. Aztán hogy nemzetére is büszke legyen az a lurkó, a hungarikumokkal is meg kell ismertetni. Ennek egyik legjobb módja egy tokaj-hegyaljai szőlőbirtok, ahol végigkövetheti, hogyan készül az aranyló tokaji. Megtanul permetezni is.

Nincs azzal gond, ha vagyonosak a politikusok, mert így arra tudják fordítani az idejüket, hogy a közjót szolgálják – mondta L. Simon László, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára. Mindannyiunk örömére szolgál az is, ha eggyel több gyermek fejlődik kiegyensúlyozott felnőtté – még ha kicsit sokba is kerül. Apa vagyonbevallásába meg úgysem kerül be, hiszen nem az övé, nem neki kell – pedig nem lenne azzal sem baj. Hiszen hallottuk, minél gazdagabb egy politikus, annál többet segít. Egy államtitkár csak nem hazudik!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csapra fel!

˝Magyar ember magyar vizet iszik!˝ Tovább olvasom