Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Ötletbazár

JEGYZET - ˝A kiszállítás is tilos.˝
A türelmi idő a rendszert használóknak és a rendszert kialakítóknak is lehetőséget biztosít arra, hogy a megyei matricák használata egyértelmű és jól működő legyen – mondta Becsey Zsolt, az NFM közlekedésért felelős helyettes államtitkára a január elsején bevezetett új útdíjjal kapcsolatban.

Türelem a rendszer kialakítóinak? Miről beszél, kedves helyettes államtitkár úr? Nem önök tervezték meg, készítették elő a rendszert? Vagy esetleg a megvalósíthatósági tanulmányra azért jutott kevés idő, mert az év végén titokban a fizetésemelésük részletein dolgoztak? Ne feledjük, az év végén többek között a helyettes államtitkárok pénze szaladt meg 30 százalékkal.

Az emeléshez a Kormányzati Információs Központ tájékoztatása szerint indoklás sem kell. Mondjuk az útdíjbevezetést övező anomáliákat nehéz lenne a 30 százalékos fizetésemelés indoklásához felhasználni.

Kormányunk betiltotta a vasárnapi nyitva tartást, majd gyorsan közölte: a kiszállítás is tilos, vagyis a webáruházban sem tudunk vásárolni. Nehogy már a magyar dolgozókat foglalkoztató mocskos multi nyerészkedjen.

Egymást érik a szabad versenyt korlátozó intézkedések, a kormányzati lépésekről egyre inkább az jut eszembe, a milliós fizetésért, hivatali autóért, a közeli baráttól és a kollégától bérelt lakásban megpihenő politikusok nem terveznek, csak ötletelnek.

Ha pedig a dolog rosszul sül el, megmagyarázzák, türelmet kérnek, arra hivatkoznak: ők is emberek. Értem, emberek. De akkor miért mindig a többiek szívnak?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogy jön ki?

˝Százezrek kapnak pénzt zsebbe.˝ Tovább olvasom