Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Rémtörténet kérdésekkel

"Most még mindenki csak találgatja, hogy hóhérai mit mondhattak a lánynak, miközben benzint locsoltak a hajára, az arcára, a testére. Azt sem tudjuk, hogy ő mit mondhatott nekik, miközben valószínűleg ekkor döbbent rá, hogy meg akarják ölni, de a kezén és lábán lévő béklyók miatt még esélyt sem kapott a védekezésre."
Tizenkét napja szinte az egész ország azt találgatja, hogy mi történt és miért úgy történt Makó külterületén, a királyhegyesi úton. Azt senki nem hiszi, vagy csak nagyon kevesen, hogy egy 15 éves, egyébként a helyszínen bizonyítottan megfordult gyerek nyakába lehet varrni mindent. Pedig könnyen így járhat.

Muki bűnös. Arról ő vallott a nyomozóknak, hogy járt a helyszínen. Az is nyilvánvaló, hogy ennél sokkal többet tudhat. Lehettek társai, erre utalt is. Azt még az őt nagyon jól ismerő családtagjai sem zárják ki, hogy köze lehetett a szörnyű bűncselekményhez. Mintha ők is tudnának valamit, mindig hozzáteszik: de nem egyedül tette. A fiú minél előbb beszél, annál jobban jár.

Vadidegen emberek napok óta egymástól kérdezgetik, hogy ki vagy kik lehettek azok, akik ezt a szörnyű bűncselekményt elkövették. Kik azok, akik elhurcoltak, kikötöztek és megaláztak egy 18 éves magyarcsanádi lányt, majd magára hagyták, de csak azért, hogy néhány órával később visszatérjenek hozzá, és a létező legborzalmasabb, legnagyobb fájdalommal járó módon végezzenek vele: lelocsolják benzinnel, és felgyújtsák.

Most még mindenki csak találgatja, hogy hóhérai mit mondhattak a lánynak, miközben benzint locsoltak a hajára, az arcára, a testére. Azt sem tudjuk, hogy ő mit mondhatott nekik, miközben valószínűleg ekkor döbbent rá, hogy meg akarják ölni, de a kezén és lábán lévő béklyók miatt még esélyt sem kapott a védekezésre.

Hidegvérű, mindent alaposan eltervező támadói belenéztek-e a szemébe, amikor meggyújtották a gyufát, és ő vajon akkor elkapta-e pillantásukat? Mit mondhattak neki, miközben sorsára hagyták az életéért könyörgő, kínjában valószínűleg üvöltő lányt? És ugyanő mire gondolhatott, miközben lángolt az egész teste, és arra várt, hogy műanyag bilincsei elégjenek, mert az jelenthette számára az egyedüli menekülést a halál elől.

Már van remény, hogy ezekre a kérdésekre választ kapjunk. A tizenkét napja nagy fájdalmai miatt altatásban lévő lány kezelőorvosai úgy döntöttek, Henit néhány napon belül felébresztik.

Támadói, megerőszakolói, kirablói, felgyújtói kezdhetnek nyugtalankodni. A lány, ha nem is egy-két napon belül, de meg fog szólalni, és mindent elmond. Meg fogja nevezni, fel fogja ismerni hóhérait, akiknek gyalázatos tette miatt Magyarországon tizenkét napja az emberek megint arról beszélnek, hogy vissza kellene állítani a halálbüntetést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törvénytől sújtva

"Százhatvannyolc óra alatt megfordult a világ a szentesi Koncz család körül. Huszonhat éves lányuk… Tovább olvasom