Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 18°C Még több cikk.

SMS-ezők

"Most éppen szünetel egy kicsit a Megasztár a döntő előtt, ám a legutóbbi adás végkimenetele igencsak felbosszantotta olvasóinkat is."
Most éppen szünetel egy kicsit a Megasztár a döntő előtt, ám a legutóbbi adás végkimenetele igencsak felbosszantotta olvasóinkat is. Kapcsolatok oldalunkon SMS-ben, a Csörög rovatban fejtik ki, hogy szerintük csalással ejtették ki a szegedi Lakatos Krisztiánt. Ez volt tegnap lapunk internetes fórumozóinak slágertémája is. Az történt ugyanis, hogy a zsűri az addigi gyakorlatot felrúgva nem egy kiesőjelöltet mentett meg, hanem előre kiemelt egy továbbjutót. Mindezt azonban nem kommunikálták előre, kellően, egész héten SMS-ezésre biztatták a nézőket, rajongókat. Így akik a döntnökök által favorizált énekesre szavaztak, szinte kidobták a pénzt az ablakon. Ráadásul az addig megszokott renden való változtatásról sokan gondolják azt, hogy így próbálták manipulálni az eredményt. Mint megírtuk, az ügyben a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálatot indít, mivel neki is bűzlik a dolog.

Válság ide vagy oda, sokan gondolják úgy, hogy nekik bizony megér egy SMS-t, ebben az esetben 240 forintot, hogy beleszóljanak a világ dolgaiba, valakit több hétre a dzsungelben marasztaljanak, eldöntsék egy verseny végkimenetelét. Szolgáltatója és szerződése válogatja, az összegen nagyjából fele-fele arányban osztoznak a felek. Ha a 120 forintot beszorozzuk 10, 100 ezerrel, akkor valóban szép kis summa jön ki. Mostanság azért nem tudjuk, hogy milyen számmal is kellene elvégezni a műveletet, mert nem kötik a nézők orrára. Amikor jó pár éve betoppant kis hazánkba az SMS-ező őrület, akkor az adás végén megtudta az ember, hogy hányan is voksoltak mobilon.

Aki meg emelt díjas SMS-t küld, és komolyan veszi annak ellenőrizhetetlen sorsát, hát az meg is érdemli... A család összes telefonjáról le van tiltva minden emelt díjas lehetőség (90-es körzet stb...), még az esélye is ki van zárva, hogy valaki bekattanjon, és ilyenre vetemedjen – írja az egyik fórumozó, akivel a megérdemli kijelentést illetően egyet is értek, ám csúnya dolog lenne elvenni a lehetőséget azoktól, akik az összes ellenérvre fittyet hányva mobilon szeretnének szavazni. Ám tegyék, de a játékszabályok legyenek egyértelműek, tisztességesek. Hogy a Megasztár esetében azok voltak-e, majd a vizsgálat kideríti. Kíváncsian várjuk a végeredményét. Miként a dalnokok versenyének is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Magda-ügy ügyésznője

"Furcsa a világ: akiről senki nem gondolta volna, hét éve „átállt", ügyészből ügyvéd lett." Tovább olvasom