Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Világelsők vagyunk!

JEGYZET "Már tőlünk kérne kölcsön Soros György is"
Nem Hosszú Katinkára és zseniális eredményeire gondolunk. Világelsők lettünk valami másban, ami a kormány erőfeszítéseinek köszönhető. Beérett a gyümölcs, derült ki egy kutatás eredményeiből, amelyben azt mérte fel a Pew Research Center: mitől félnek az emberek a legjobban a világban. 38 országban kérdőívezett a kutatócég, a lista elején a globális felmelegedés, az Iszlám Állam, a kibertámadások és a világgazdaság állapota áll. Hazánk azonban kiemelkedik a mezőnyből, talán azért is, mert itt minden annyira tökéletes. El sem jutnak idáig a világ gondjai, viszont van mit félteni.

Nálunk – ahol arányaiban az egyik legkevesebb bevándorló és menekült él – a migránsoktól tart a legjobban a nép. Menekültparában felzárkóztunk Törökország vagy Libanon mellé – ezeket az országokat érinti a legsúlyosabban a menekültválság. Hisz attól még, hogy nincsenek, erőszakolhatnának, rabolhatnának, és elvehetnénk a munkánkat, ha lennének – bólogathatnának a kampány hívei. Volt értelme a Soros-terv leleplezésének – Soros, mint a rezsibiztostól megtudhattuk, még nemzetbiztonsági ülést sem átall összehívni a parlamentben.
Egy dunántúli kisvárosban attól rettegett a családanya: akkor jönnek a migránsok, amikor a párja éppen éjszakás. A borsodi zsákfaluban is azt hinné az ember, nagyobb gond, hogy nincs miből élni, megeszik a jövőt a filléres dizájnerdrogok, közmunka is csak akkor van, ha kapcsolat – de nem. Kinyírják a civil szervezeteket, egyre szürreálisabb az oktatási rendszer, az egészségügyről ne is beszéljünk – de a fő probléma itt a migráns.

A szép eredmény láttán azért eszünkbe jutott: ha ez a kormány annyi erőfeszítést fektetne az ország rendbetételébe, mint a politikai kommunikációba, már tőlünk kérne kölcsön Soros György is.

Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak bátran!

Tovább olvasom