Délmagyar logó

2017. 06. 24. szombat - Iván 19°C | 33°C Még több cikk.

Viszik a dohányt

JEGYZET - ˝A nemzeti dohányboltokat a jóisten – vagy Lázár János – kirablásra teremtette.˝
A nemzeti dohányboltokat a jóisten – vagy Lázár János – kirablásra teremtette. Hamar rájöttek a gonosz emberek, hogy kaptak egy óriási esélyt. A trafikokba a gondosan takaró füstüvegeknek köszönhetően kívülről nem lehet belátni, ami állítólag a 18 év alattiak védelmét szolgálja, valójában viszont azt, hogy senkinek ne tűnjön fel, ahogy viszik a kasszát a bűnözők. Serénykednek is a rablók, az első dohányboltok megnyitása óta eltelt kevesebb mint egy esztendőben számtalan trafikot fosztottak ki, utoljára Csongrádon vitték a dohányt.

A dohányboltok rablói jobban teljesítenek. Az interneten keringenek azok a felvételek, amelyekből maximum annyit lehet megállapítani, hogy az elkövető féri volt vagy nő. Hangot egyáltalán nem rögzít a kamera, így ezzel számolni nem lehet. Esetleg a halálra rémült eladó segíthet megállapítani, hogy volt-e ádámcsutkája a rablónak. Az egyik ilyen kisfilmben, amely talán egy pesti esetet örökített meg, még az ajtót is résnyire nyitva hagyta a főszereplő, annyira nem zavarta meg senki. Az eladó azért a fizetésért, amit kap, sehol sem kockáztatja az életét, biztonsági őrt pedig senki sem alkalmaz. Ha nem sikerül egy rablás, az valószínűleg a béna elkövető miatt van.

Csodálkozom, hogy még senki sem vette körbe élőlánccal a nemzeti dohányboltokat, hogy megvédjék őket. A rezsiharcosokat is hiányolom, minden dohányboltosnak kellene a nyakába egy síp, amelyet ha megfúj, azonnal ott terem néhány közülük, és segít. Ha a magyar nyugdíjat, a magyar földet és a magyar takarékszövetkezeteket megvédjük, akkor a magyar dohányboltokat miért nem?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olyan, de olyan kohók

"Kockáról kockára építi a hatalomgyakorló gépezet
a Kádár-rendszer új kiadását." Tovább olvasom