Délmagyar logó

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik 1°C | 11°C Még több cikk.

Vizeletminta

JEGYZET - ˝Kábítanak bennünket.˝
Azt javasolta Kocsis Máté, hogy rendszeresen ellenőrizni kellene a gyerekek, politikusok és újságírók vizeletét. No, nem az alkohol- vagy a vércukorszintünkre kíváncsi: a drogfogyasztást vizsgáltatná. Remek! Hiszen mi is szinte naponta beszámolunk a déli határon lebukott szállítókról, és arról is, hogy a fiatalok újabbnál újabb anyagokkal módosítják a tudatukat.

Nagyon is életszerű, hogy a fölöslegesen halmozódó adómilliárdjainkat a pangó laborokban unatkozó személyzet vizeletminták százezreire fordítsa... Tehát nehogy azt higgye valaki, hogy ismét kábítanak bennünket. Á, dehogy. Miközben a kormányzatnak elég baja van a gazdagjaival, és még a saját pártcsaládtagjai is tiszteletlenek vele, addig a tüntetők összevissza szövegelnek. Rángatják az oroszlán bajszát. Na de ez a cicus ahelyett hogy visszakarmolna, inkább békésen azt dorombolja, hogy legyen vizeletminta.

És lőn. A kormánypárt prominense félreérthetetlenül megmondta, kinek miért kellene pisikockát gyűjtenie. Hát azért, hogy a gyerkőcök tiszta szemmel, kacagva szaladjanak át az életen. Ugye mindnyájan ezt szeretnénk? A politikusoktól meg elvárható, hogy tiszta fejjel döntsenek a közügyeinkben. Ugye mindnyájan ezt szeretnénk? Az újságírók meg...

Szóval azt is elárulta a hon szóvivőből lett atyja, hogy a sajtómunkások körében még annál is rosszabb a helyzet, mint ahogy korábban gondolták volna. Ez az! Mindig a szövegeléssel van baj. Még inkább: mindig ezzel kezdődik a kábulat. A gyerekeket békén kell hagyni, úgyis sokan vannak. A politikusokat is békén kell hagyni, ők meg túl kevesen vannak. Na de az újságírók?! Mi: vagyunk. Bár nagyon szépek, de olykor kibírhatatlanul kellemetlenek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötletroham

˝Bármire ki lehet vetni települési adó.˝ Tovább olvasom