Délmagyar logó

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia -1°C | 8°C Még több cikk.

Játsszon velünk és nyerje meg a Délmagyarország feldíszített karácsonyfáját!

Játsszon velünk és nyerje meg a Délmagyarország feldíszített karácsonyfáját!
Még nem is gondolkodott, milyen fát szeretne karácsonyra? Nem is baj, játsszon velünk december 1. és december 20-a között, küldje be játékunk megfejtését, és megnyerheti tőlünk a feldíszített karácsonyfáját!

Alig találunk olyan embert, aki - ezért vagy azért -, de ne imádná a karácsonyt: vagy a hangulata miatt, vagy az ajándékok miatt, vagy azért, mert ilyenkor biztosan összegyűlik a család minden tagja. Mi is így vagyunk ezzel. Ezért aztán elhatároztuk, hogy megpróbáljuk mi is szebbé tenni az Önök karácsonyát egy kis játékkal.

Nincs más dolga, mint minden nap, december 1. csütörtöktől keresni a logóval ellátott, karácsonyi és adventi témájú cikkeinket, és válaszoljon egy egyszerű kérdésre. Keresztrejtvényünk megfejtését pedig december 20-án küldje el nekünk, és megnyerheti értékes ajándékaink egyikét.

A fődíjunk a Délmagyarország feldíszített karácsonyfája. Különdíjként páros gokart-belépőt és családi fürdőbelépőt sorsolunk ki a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy-és Élményfürdőbe.

Cikkeinkben ajándékötleteket adunk, megtudhatja, hogyan csinálhat egyszerűen díszeket, milyen hagyományos és modern menüket ajánlunk, de azt is megmutatjuk, mivel szórakozhatnak az ünnepek alatt, ha már sok lett a Reszkessetek betörőkből!

Holnap, december 1-jén indul a játék! Figyeljen!
 
Játékszabály
- Minden nap egy kérdést teszünk közzé keresztrejtvényünkben
- A helyes válaszokat utolsó cikkünkben közöljük
- December 20-án csak a kiemelt részben összeolvasható megfejtést küldje el
- Sorsolás december 20-án 12 órakor
- Fontos: a győztesekről cikk és fotó készül a delmagyar.hu-ra és a december 24-i lapunk Szieszta mellékletébe!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább olvasom