Kecskemét és környéke

2011.08.30. 13:45

Kézre kerültek a brutális rablók

Három férfi vasárnap éjszaka, Csólyospálos külterületén bántalmazott egy 40 éves férfit és a vele lévő 58 éves nőt, román állampolgárokat. A nőt megerőszakolták. A térfigyelő kamerák segítségével elfogták a brutális támadókat.

Delmagyar.hu

A támadók a sértettek értékeit akarták, a földön fekvő nő mobiltelefonját, pénztárcáját a benne lévő 13 ezer forint készpénzzel együtt ellopták. Mindkét sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos, borda, illetve orrcsonttöréses sérülést szenvedett. A helyszínen rögzített nyomok és a sértett nő vallomása alapján kiderült az is, hogy a támadók veréssel fenyegetve, a nő akarata ellenére közösültek vele.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói kiemelten kezelték a brutális támadás elkövetőinek azonosítását, és elfogását. Hétfő délutánra a térfigyelő kamerák által rögzített felvételek kiértékelése, valamint a környező italmérőkben végzett adatgyűjtés eredményeként sikerült a nyomozóknak beazonosítani egy 21 éves és egy 16 éves román fiatal férfit, akik a bűncselekmények elkövetésével gyanúsíthatóak voltak. A nyomozás azt is tisztázta, hogy valójában két támadó volt. Elfogásukra az esti órákban került sor, csólyospálosi lakásuknál.

A két férfi őrizetbe került, az ügyben eljáró Kiskunhalasi Rendőrkapitányság pedig előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra. A kihallgatások jelenleg is zajlanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!