Kecskemét és környéke

2011.09.10. 01:10

SP trikóban hipnotizálta a közönséget

Kecskemét – A magyar R’n’B sztár szó szerint hipnotizálta a közönséget: míg a tinilányok legelől csápoltak, addig az idősebbek a hátsó sorokból figyelték mitől is döglik az a bizonyos légy mostanában.

Delmagyar.hu

– Mi van veled, Kecsó?! – kérdezte SP a közönséget két slágere között. Az alig 23 éves R’n’B sztár jött, elénekelte leghallgatottabb dalait, és hipnotizálta a kecskeméti közönséget. Arra ugyan nem vállalkoztunk, hogy átfúrjuk magunkat az első sorokban csápoló legfanatikusabb rajongókon, de a tömegbe mi is bemerészkedtünk. És bátran kijelenthetjük: SP-t nemcsak a fiatal generációk kedvelik, hanem az idősebbek is, sokan gyermekükkel vagy unokájukkal érkeztek a koncertre. A szégyenlősebb kisgyerekek babakocsiban megbújva, a bátrabbak viszont szüleik nyakában tapsolva élvezték a showt.

Gondosan beállított séró, hatalmas napszemüveg, fekete, testhez símuló póló és szűk farmernadrág, mind-mind elmaradhatatlan kellékei a színpadon egy olyan előadónak, aki már évek óta rabul ejtette a tinilányok szívét. SP nemcsak zenét, de stílust is teremtett: több hasonmással is összefutottunk!

SP számait énekelték a Széchenyiváros lakói - KÉPGALÉRIA


A széchenyivárosi piac most kivételesen nem a délelőtti nyüzsgéstől volt hangos, a dobhártyákat inkább a sikítozó rajongók veszélyeztették. A nevem SP-t vagy a Szeretleket – amelyek a fiatal előadó legkedveltebb slágerei mostanában – egy emberként énekelte a közönség.

Aki lemaradt volna SP pénteki koncertjéről, ne búsuljon sokáig, hiszen egy hét múlva (szeptember 18-án) pótolhatja, ha kilátogat A turné című rendezvényre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!