Kecskemét és környéke

2011.10.23. 01:01

Benzingőzös buli a gokartpályán - galériával

Kecskemét – Fülsüketítő hangzavar és benzingőz fogadott minket a 7. Gulyás Kupán, az év utolsó gokart eseményén, ahol Éden Aliz és Kőváry Barna is tiszteletét tette.

Delmagyar.hu

– Nem vagyok a száguldozás híve, de a srácokat elnézve, én is kedvet kaptam a gokartozáshoz – árulta el [namelink name="Örkényi Aliz"], az Éden Hotel egykori lakója, aki a 7. Gulyás Kupa Gokart Baráti Találkozó és Verseny sztárvendégeként nézte végig a szombati futamokat, és adta át a díjakat a versenyzőknek.

Ez a verseny sokban különbözik a többitől: már csak a kategóriákat tekintve is – Öreg fiúk, Aktív versenyzők, Juniorok és Seniorok, Szerelők, Hozzátartozók, Amatőrök és Gyerekek – olyanok is pályára gurulhattak, akik a versenyidény alatt csak a box utcában forgolódnak.

7. Gulyás Kupa Éden Alizzal és Kőváry Barnával - KÉPGALÉRIA


Habár a gokartos idény véget ért, a száguldó cirkusz kistestvérének résztvevői jókedvűen köröztek idén utolsó alkalommal a Kecskeméti Gokart Stadion pályáján. Délelőtt a szabadedzésektől, délután azonban az éles versenytől volt hangos a Kecskemét határában található aszfaltcsík. – Örülök, hogy a szomorkás idő ellenére sokan eljöttek, és jól érezték magukat a rendezvényen – zárta a baráti megmérettetést [namelink name="Márton László"], a gokartpálya üzemeltetője.

7. Gulyás Kupa Éden Alizzal és Kőváry Barnával - KÉPGALÉRIA


Igaz, hogy hideg volt, de a forró hangulatról Éden Aliz és [namelink name="Kőváry Barna"] gondoskodott. A rallyversenyző alaposan kifaggatta az Éden-lakót. Aliz pedig lelkesen szurkolt a pályán küzdő pilótáknak. A legjobbakat pedig serleggel és két puszival jutalmazta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!