Kecskemét és környéke

2011.10.21. 14:13

Gokartos buli gulyás módra

Kecskemét – Idén utoljára száguldozhatnak a gokartok szerelmesei. Most azonban nem a gyorsaságé, hanem a szórakozásé a főszerep. Bukót fel, lábat a gázpedálra, és indulhat a buli.

Delmagyar.hu

- Ez a verseny sokban különbözik a többitől: már csak a kategóriákat tekintve is – Öreg fiúk, Aktív versenyzők, Juniorok és Seniorok, Szerelők, Hozzátartozók, Amatőrök és Gyerekek – olyanok is pályára gurulhatnak, akik a versenyidény alatt csak a box utcában forgolódnak – tudjuk meg [namelink name="Márton László"]tól, a Kecskeméti Gokart Stadion üzemeltetőjétől.

A gokartszezont záró rendezvény, a 7. Gulyás Kupa Gokart Baráti Találkozó és Verseny már péntek délután elkezdődik, de a fő látványosság szombaton veszi kezdetét. Délelőtt szabadedzések, délután versenyek alkotják a programot. - Időmérő nincs, viszont mindenki két futamon indul. A rajtpozíciókat sorsoljuk, majd megcseréljük őket – magyarázza a gokartpálya üzemeltetője. További információ, részletes programleírás itt olvasható.

A díjakat [namelink name="Örkényi Alíz"], az Éden Hotel című valóságshow kecskeméti szereplője adja át. A vörös szépséggel [namelink name="Kőváry Barna"] rallyversenyző beszélget majd. A verseny után pedig igazi retro hangulatú disco várja a kilátogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!