Kecskemét és környéke

2011.10.08. 11:55

Ismét itt a Nagy Rajzolás!

Kecskemét - Készíthetünk óriásfestményt, szalagképet, térbeli rajzot, alkothatunk homokba, ásványra, gipszbe, sőt akár bekötött szemmel is! Ma akár mindegyiket kipróbálhatjuk a Nagy Rajzoláson.

Gál Orsolya

Ismét itt a Nagy Rajzolás! Kicsik és nagyok, unokák és nagyszülők, lelkes amatőrök és elismert művészek alkothatnak ma együtt a Kulturális Központban. Kortól és kézügyességtől függetlenül bárki részt vehet a világ legnagyobb rajzfesztiváljának kecskeméti programján.

A The Big Draw, vagyis a Nagy Rajzolás több mint 10 évvel ezelőtt Angliából indult útjára. A mozgalom mára meghódította a világot, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy 2010-ben már öt kontinens ezerötszáz pontján alkottak együtt kicsik és nagyok.

A Kulturális Központ 2009-ben csatlakozott először a rendezvénysorozathoz.

A Kulturális Központ 2009-ben csatlakozott először a rendezvénysorozathoz.
A Kulturális Központ 2009-ben csatlakozott először a rendezvénysorozathoz. Családi alkotónapjuk programja már az első alkalommal kiérdemelte a zsűri elismerését. Az új események között a világ öt legjobbja közé került a kecskeméti Nagy Rajzolás. 2010-ben sem maradt el a siker, akkor közel kettőezer ötszázan vettek részt a rendezvényen.

A Kulturális Központ a Bozsó Gyűjteménnyel közösen várja ma 10-18 óráig az alkotni vágyókat. Kortól és kézügyességtől függetlenül idén is sokféle technikát kipróbálhatunk. Alkothatunk régi rajzeszközökkel vagy akár digitális rajzpadokkal is, készíthetünk óriásfestményt, szalagképet, térbeli rajzot, emléklapot vagy labirintust. Rajzolhatunk homokba, ásványra, gipszre, kipróbálhatunk egyszerű grafikai technikákat, sőt, alkothatunk bekötött szemmel is! Találkozzunk ma a Kulturális Központban!

Alkoss a nyereményekért!

Készítsd el alkotásod bármilyen technikával, fotózd le, és küldd el nekünk a [email protected] e-mail címre. A beérkezett legszebb, legötletesebb munkákat díjazzuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!