Kecskemét és környéke

2014.02.12. 11:29

Élesztő asztallal támogatta a Mercedes a Hírös Koraszülöttekért Alapítványt

Egy 2013-sa jótékonysági biciklitúrából és a dolgozók adományából korszerű és nélkülözhetetlen gépet tudott venni az alapítvány.

Munkatársunktól

Mercedes-Benz Magyarország Kft. dolgozói 2013-ban jótékonysági kerékpártúrát szerveztek, melyen 12 gyári dolgozó teljesítette a Rastatt – Kecskemét közötti több mint 1000 kilométeres távot.

A túra során összegyűjtött 850 ezer forintot a vállalat menedzsmentje magánemberként kiegészítette 1 millió forintra. Azonban az akció után számos dolgozó kívánt még adakozni a jó ügy érdekében, így végül több mint 1,165 millió forint gyűlt össze. Ebből az összegből – és a Vacsi Kft. további 400.000,- Ft-os hozzájárulásából – a Hírös Koraszülöttekért Alapítvány moduláris élesztő asztalt vásárolt.

Az ünnepélyes átadásra a Bács-Kiskun megyei Kórház Nyíri utcai telephelyén került sor, amelyen a cég és az alapítvány vezetői, valamint a bringások is jelen voltak.

Részletek itt!>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!