Kecskemét és környéke

2014.03.05. 11:12

Műanyag tojásban rejthette el a drogot

A házkutatás alkalmával több kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök egy 25 éves férfinál.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Adrián 25 éves géderlaki lakos ellen - értesítette a delmagyar.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

[namelink name="Hürkecz Zoltán"] tájékoztatása sezerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013 őszétől több alkalommal kábítószernek minősülő anyagokat adott át pénzért több személynek Dunapataj területén.


A gyanúsított lakó és tartózkodási helyén megtartott házkutatás során több tíz gramm feltehetően kábítószernek minősülő nővényi anyagmaradványt foglaltak le a nyomozók, melynek egy részét egy műanyag sárga tojásban rejtett el.

Az ügyben lefoglalt anyagokat a továbbiakban igazságügyi vegyészszakértő vizsgálja. K. Adrián gyanúsítotti kihallgatása alkalmával a bűncselekmény elkövetését részben elismerte, ezt követően őrizetbe vették a nyomozók és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a Kalocsai Járásbíróság 2014. március 4-én elrendelt - mondta a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!